“beton schutting laten plaatsen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over beton schutting laten plaatsen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra kennisgeving over verscheidene type omheiningen en bijbehorende onderwerpen waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld beton schutting laten plaatsen. Zo zijn er diverse soorten tuinschuttingen leverbaar, elk met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig gemaakt zijn van beton of een variatie met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

beton schutting laten plaatsen foto
Dubbele poort Nobifix
Info beton schutting laten plaatsen
Tuinschutting met raster
beton schutting laten plaatsen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar modellen van de meest verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten omheiningen zijn beschikbaar in diverse soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en gaasschermen. Houten schuttingen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw achtertuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn stabiel, zijn duurzaam en behoeven weinig onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen schuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of metalen panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten en modellen. Hout beton erfafscheidingen zijn keurig bestand tegen het Nederlandse klimaat en kunnen dus prima tegen vochtigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Luxe erfafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede keus voor een groene schutting. Natuurlijke schuttingen geven privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een hekwerk is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en woonhuis, en uiteraard uw budget. Lees meer over beton schutting laten plaatsen of schutting laten plaatsen Dreef op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of beton schutting laten plaatsen

Een beton schutting is een stevige en geluidswerende keus voor het afscheiden van de achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die robuust in de bodem worden aangebracht en vervolgens worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen omheining is een tuinschutting waarbij de staanders en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt veel gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de aarde gezet en voorzien van betonmortel. Naderhand worden de betonplaten ertussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die bestand is tegen verschillende weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan beton schutting laten plaatsen, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Muizen voor meer info.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Tevens is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Daarnaast is er vrijwel geen risico op betonrot, aantasting door insecten of overige zaken die bij houten omheiningen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen schutting kan verschillen, afhankelijk van de productie en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinschutting en vereist doorgaans professionele montage. Bovendien kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren beton schutting laten plaatsen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting beton schutting laten plaatsen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting beton schutting laten plaatsen
Dubbele poort
Ruime keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model omheining waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die goed past bij diverse tuinstijlen. De planken worden plat op mekaar geplaatst en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk stevig en stabiel is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over beton schutting laten plaatsen of afwijkende dingen zoals nieuweschutting laten plaatsen. Wanneer u de omheining laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stevig en veilig is. Het is belangrijk om de tuinschutting regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “beton schutting laten plaatsen”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat toegang geeft tot de tuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw tuinschutting en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over beton schutting laten plaatsen of schutting laten plaatsen Bocholt.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

beton schutting laten plaatsen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
beton schutting laten plaatsen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en beton schutting laten plaatsenDe luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waardoor het een populaire optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vind hier uw antwoord om er over te lezen. De luxe hout-beton erfafscheiding is een schutting die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton schutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding plaatsen: Een hout-beton omheining is een goede keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de omheining sterk en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of schutting laten plaatsen Simpelveld, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse benodigdheden en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de prijzen en montage opties.


Indien u twijfeld over de perceelgrens is het begrijpelijk om vooraf te bellen met het Kadaster.

Meer informatie over beton schutting laten plaatsen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over beton schutting laten plaatsen


Er zijn verscheidene type tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de achtertuin. Ze zijn vaak vervaardigd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee horizontale planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over beton schutting laten plaatsen of “kant en klaar hekwerk met klimop“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te monteren en zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de tuinschermen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Ingeval u de omheining laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Incidenteel liggen er buizen of slangen precies tegen of zelfs op de erfgrens. Bij twijfeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals beton schutting laten plaatsenHet plaatsen van een hekwerk tuindeur met stalen frame en slot kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak verstandig om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het zetten van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om een hekwerk te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plaats van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de omheining op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet bij benadering 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de erfafscheiding is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te lakken of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de schutting te zetten, is het altijd pienter om goede hulp te hebben. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top