“betonschutting laten plaatsen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over betonschutting laten plaatsen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer kennisgeving over diverse type tuinafscheidingen en gerelateerde thema`s waar mensen op zoeken bijvoorbeeld betonschutting laten plaatsen. Zo zijn er diverse type schuttingen beschikbaar, elk met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

betonschutting laten plaatsen foto
Dubbele poort Nobifix
Info betonschutting laten plaatsen
Tuinschutting met raster
betonschutting laten plaatsen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele voorbeelden van de meest verkochte soorten erfafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinschuttingen zijn verkrijgbaar in gevariëerde soorten hout, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en gaasschermen. Houten omheiningen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw erf, maar behoeven wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten palen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn sterk, zijn duurzaam en vereisen zelden onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Hout beton tuinschuttingen zijn perfect bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus beter tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en stijlen. Luxe hekwerken zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie voor een groene schutting. Natuurlijke schuttingen geven privacy en veiligheid en passen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het uitkiezen van een schutting is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorkeuren, de stijl van de tuin en woonhuis, en uiteraard uw begroting. Lees meer over betonschutting laten plaatsen of schutting laten plaatsen Vlierbeek op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de fraaiste hout beton schuttingen”

Betonschutting of betonschutting laten plaatsen

Een beton schutting is een stevige en geluidswerende keus voor het afscheiden van uw tuin of perceel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonplaten, die solide in de aarde worden aangebracht en daarna worden afgevult met b.v. rots betonplaten.

Een beton schutting is een erfafscheiding waarbij de palen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt meestal gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de bodem geplaatst en aangestort met beton mortel. Vervolgens worden de betonnen platen ertussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele structuur die bestand is tegen verscheidene weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan betonschutting laten plaatsen, kijk dan eens op hout beton schutting Groningen voor meer informatie.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat privacy en kan ook bijdragen als geluidswering. Daarnaast is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Bovendien is er vrijwel geen kans op betonrot, insectenplagen of overige kwesties die bij houten erfafscheidingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen hekwerk kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een speelse uitstraling te geven.

Een betonnen hekwerk kan dikwijls wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist meestal goede montage. Daarbij kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren betonschutting laten plaatsen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting betonschutting laten plaatsen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting betonschutting laten plaatsen
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een type schutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die prima past bij diverse tuinstijlen. De balken worden horizontaal op mekaar gezet en door middel van een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de schutting sterk en stabiel is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over betonschutting laten plaatsen of afwijkende zaken zoals schutting laten plaatsen Enschede. Ingeval u de omheining laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat deze stevig en veilig is. Het is voornaam om de schutting geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “betonschutting laten plaatsen”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw tuinafscheiding en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over betonschutting laten plaatsen of schutting laten plaatsen Alverna.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

betonschutting laten plaatsen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
betonschutting laten plaatsen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en betonschutting laten plaatsenEen luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee dit een populaire optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips om er over te lezen. Een luxe hout-beton schutting is een tuinschutting die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten installeren door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een professional om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere tuinschuttingen of douglas hout behandelen of niet, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de tarieven en installatie opties.


Wanneer u twijfeld over de perceelgrens is het verstandig om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over betonschutting laten plaatsen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over betonschutting laten plaatsen


Er zijn verschillende soorten tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type tuinschutting voor in de tuin. Ze zijn vaak gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 liggende planken. De planken worden normaliter ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over betonschutting laten plaatsen of “palen voor poort plaatsen“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief simpel te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Als u de erfafscheiding laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Wanneer u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel leiding van de gemeente op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals betonschutting laten plaatsenHet plaatsen van een erfafscheiding verschil douglas en vuren kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor een schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de expertise en de geschikte gereedschappen om de omheining op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het zetten van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal algemene stappen om die hekwerk te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Plaats de schuttingdelen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de hekwerk is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene instructie is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te zetten, is het altijd verstandig om goede hulp te hebben. Dus vraag en antwoord als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top