“dubbele poort oprit hout”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over dubbele poort oprit hout? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra info over verschillende type schuttingen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld dubbele poort oprit hout. Zo zijn er verscheidene type hekwerken leverbaar, elk met hun aparte kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal gemaakt zijn van beton of een variant met betonnen palen gecombineerd met houten schuttingdelen.

dubbele poort oprit hout foto
Dubbele poort Nobifix
Info dubbele poort oprit hout
Tuinschutting met raster
dubbele poort oprit hout blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat modellen van de vaakst voorkomende soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten omheiningen zijn beschikbaar in verscheidene soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten omheiningen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw tuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn krachtig, hebben een grote levensduur en vergen weinig onderhoud. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen hekwerken kunnen in combinatie met tuinhout of metalen panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten en stijlen. Hout beton tuinschuttingen zijn goed bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus beter tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke hekwerken geven privacy en beschutting en passen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het uitzoeken van een erfafscheiding is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van de tuin en woonhuis, en uiteraard uw budget. Lees meer over dubbele poort oprit hout of slot in houten deur maken op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de fraaiste luxe schuttingen”

Betonschutting of dubbele poort oprit hout

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle keus voor het afscheiden van de achtertuin of terrein. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die stevig in de aarde worden geplaatst en vervolgens worden afgevult met b.v. Elbe betonplaten.

Een betonnen schutting is een tuinschutting waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt dikwijls gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en voorzien van mortel specie. Dan worden de betonnen platen daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een sterke en stabiele bouw die bestand is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan dubbele poort oprit hout, kijk dan eens op douglas houtschoonmaken met azijn voor meer info.

Een betonnen tuinschutting biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Daarnaast is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Verder is er vrijwel geen kans op rotting, insectenplagen of overige kwesties die bij houten omheiningen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen schutting kan verschillen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een beton hekwerk kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist meestal professionele montage. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren dubbele poort oprit hout
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting dubbele poort oprit hout
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting dubbele poort oprit hout
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type hekwerk waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die keurig past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de tuinafscheiding sterk en vaststaand is. De balken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief eenvoudig te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over dubbele poort oprit hout of overige dingen zoals schutting laten plaatsen Grimbergen. Wanneer u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de tuinafscheiding regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “dubbele poort oprit hout”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afgrendelen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over dubbele poort oprit hout of moet je Nobifix behandelen.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

dubbele poort oprit hout Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
dubbele poort oprit hout beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en dubbele poort oprit houtEen luxe hout beton tuinschutting combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waardoor het een populaire optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus Prins Schuttingen om er meer over te lezen. Een luxe hout-beton tuinschutting is een erfafscheiding die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n hekwerk kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton hekwerk plaatsen: Een hout-beton schutting is een goede keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of gegalvaniseerde palen voorschutting, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer mededelen over de situatie van uw erfgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over dubbele poort oprit hout

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over dubbele poort oprit hout


Er zijn verschillende soorten tuinschermen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden gewoonlijk gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over dubbele poort oprit hout of “schutting voor schutting plaatsen“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te monteren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Tuinschermen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Als u de schutting laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Af en toe liggen er kabels of glasvezel leidingen vlak tegen of zelfs op de erfgrens. Bij twijfeling kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals dubbele poort oprit houtHet plaatsen van een omheining hoe ver tuinpaal in de grond kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor de schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de kennis en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het zetten van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om een omheining te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de locatie van de schutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de tuinafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de betonpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Zet een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de hekwerk is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinafscheiding en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus vraag en antwoord als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top