“dubbele tuindeuren met kozijn”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over dubbele tuindeuren met kozijn? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra voorlichting over verscheidene soorten schuttingen en gerelateerde onderwerpen waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld dubbele tuindeuren met kozijn. Zo zijn er meerdere soorten erfafscheidingen beschikbaar, ieder met hun afzonderlijke karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen gemaakt zijn van beton of een variant met betonnen palen in combinatie met houten schuttingdelen.

dubbele tuindeuren met kozijn foto
Dubbele poort Nobifix
Info dubbele tuindeuren met kozijn
Tuinschutting met raster
dubbele tuindeuren met kozijn blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de meest verkochte soorten erfafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten erfafscheidingen zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten tuinafscheidingen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw achtertuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten palen. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn solide, zijn duurzaam en vergen zelden onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en texturen. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvrij, stevig en zijn verkrijgbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn beter opgewassen tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus beter tegen vochtigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton schuttingen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in verscheidene kleuren en modellen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het selecteren van een omheining is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woning, en uiteraard uw budget. Lees meer over dubbele tuindeuren met kozijn of schutting laten plaatsen Gemert op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de voordeligste beton schuttingen”

Betonschutting of dubbele tuindeuren met kozijn

Betonschuttingen zijn een duurzame en stijlvolle optie voor het afsluiten van de achtertuin of kavel. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die stevig in de grond worden neerzetten en vervolgens worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen omheining is een omheining waarbij de betonpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt doorgaans gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de grond gezet en voorzien van betonmortel. Naderhand worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan dubbele tuindeuren met kozijn, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Raamsdonksveer voor meer kennisgeving.

Een betonnen erfafscheiding biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of overige kwesties die bij houten tuinschuttingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen erfafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een beton erfafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist doorgaans professionele montage. Bovendien kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren dubbele tuindeuren met kozijn
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting dubbele tuindeuren met kozijn
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting dubbele tuindeuren met kozijn
Dubbele poort
Veel keuze om uw tuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type hekwerk waarbij de houten liggers zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die goed past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de erfafscheiding solide en stabiel is. De balken worden meestal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over dubbele tuindeuren met kozijn of afwijkende zaken zoals ijzeren frame op maat. Indien u de tuinschutting laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is. Het is belangrijk om de hekwerk geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “dubbele tuindeuren met kozijn”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw tuinafscheiding en de stijl van de achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over dubbele tuindeuren met kozijn of schutting laten plaatsen Molenstede.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

dubbele tuindeuren met kozijn Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
dubbele tuindeuren met kozijn beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en dubbele tuindeuren met kozijnEen luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waardoor dit een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vraag en antwoord om er meer over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinafscheiding is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten plaatsen door een professional om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding plaatsen: Een hout-beton tuinschutting is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de omheining sterk en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te garanderen.

Als u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of houten tuinpoort zelf maken, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de locatie van uw perceelgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over dubbele tuindeuren met kozijn

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over dubbele tuindeuren met kozijn


Er zijn verschillende type tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en budget. Tuinschermen zijn een populair type erfafscheiding voor in de tuin. Ze zijn dikwijls gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee liggende planken. De planken worden gewoonlijk gestut door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over dubbele tuindeuren met kozijn of “zelf geluidswerende schutting maken“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding gemakkelijk te zetten en zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Als u de tuinschutting laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Als u denkt dat er een leiding of kabel leiding van de procincie op uw erfgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals dubbele tuindeuren met kozijnHet plaatsen van een omheining poortframe 100 x 200 kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor de schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de expertise en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een veilige en efficiënte wijze te plaatsen.

Het zetten van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om de schutting te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plaats van de schutting met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet ongeveer 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de erfafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type hekwerk en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de hekwerk te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top