“gaashekwerk 2 meter hoog”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over gaashekwerk 2 meter hoog? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer kennisgeving over verschillende type schuttingen en gerelateerde onderwerpen waar mensen op zoeken zoals gaashekwerk 2 meter hoog. Zo zijn er verschillende type tuinafscheidingen leverbaar, elk met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

gaashekwerk 2 meter hoog foto
Dubbele poort Nobifix
Info gaashekwerk 2 meter hoog
Tuinschutting met raster
gaashekwerk 2 meter hoog blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de meest verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten omheiningen zijn beschikbaar in diverse soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten schuttingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw erf, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen omheiningen zijn stevig, zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, patronen en texturen. Betonnen tuinafscheidingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, stevig en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dus beter tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in diverse houtsoorten en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke schuttingen bieden privacy en beschutting en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een hekwerk is het voornaam om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woonhuis, en uiteraard uw begroting. Lees meer over gaashekwerk 2 meter hoog of metalen tuinhek met poort op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de voordeligste beton schuttingen”

Betonschutting of gaashekwerk 2 meter hoog

Een beton schutting is een duurzame en stijlvolle optie voor het afsluiten van de tuin of erf. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonnen platen, die robuust in de aarde worden neerzetten en vervolgens worden afgevult met b.v. steen betonplaten.

Een betonnen omheining is een tuinschutting waarbij de betonpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt meestal gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de grond gezet en voorzien van mortel specie. Dan worden de betonplaten daartussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die opgewassen is tegen diverse weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan gaashekwerk 2 meter hoog, kijk dan ook eens op palen in de grond behandelen voor meer informatie.

Een betonnen hekwerk biedt heel wat privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op betonrot, insectenplagen of overige zaken die bij houten hekwerken wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinschutting kan verschillen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een wellustige uitstraling te geven.

Een betonnen hekwerk kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist veelal goede montage. Verder kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren gaashekwerk 2 meter hoog
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting gaashekwerk 2 meter hoog
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting gaashekwerk 2 meter hoog
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een type schutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die prima past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden horizontaal op mekaar geplaatst en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de erfafscheiding solide en vaststaand is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief gemakkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over gaashekwerk 2 meter hoog of andere dingen zoals schutting laten plaatsen Tilburg. Ingeval u de tuinschutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de schutting regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “gaashekwerk 2 meter hoog”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn leverbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw schutting en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over gaashekwerk 2 meter hoog of schutting laten plaatsen Berendrecht.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

gaashekwerk 2 meter hoog Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
gaashekwerk 2 meter hoog beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en gaashekwerk 2 meter hoogEen luxe hout beton schutting combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee dit een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vind hier uw antwoord om er meer over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinschutting is een tuinschutting die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de erfafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton schutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton tuinschutting is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te waarborgen.

Als u op zoek bent naar nieuwe schuttingen of beton en houtschutting, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse benodigdheden en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de prijzen en montage opties.


Wanneer u twijfeld over de erfgrens is het soms slim om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over gaashekwerk 2 meter hoog

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over gaashekwerk 2 meter hoog


Er zijn verscheidene type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Tuinschermen zijn een populair type erfafscheiding voor in de tuin. Ze zijn vaak gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over gaashekwerk 2 meter hoog of “houtenschutting laten plaatsen“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding gemakkelijk te zetten en zijn verkrijgbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Wanneer u de schutting laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Incidenteel liggen er buizen of glasvezel leidingen direct tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfel kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals gaashekwerk 2 meter hoogHet zetten van een omheining schutting laten plaatsensliedrecht kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor een schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het zetten van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om die tuinschutting te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de tuinschutting met houten paaltjes en draad. Meet zorgvuldig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen rechtop tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de hekwerk is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met hulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type schutting en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te zetten, is het altijd verstandig om professionele hulp te hebben. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top