“Gamma planken op maat”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over Gamma planken op maat? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer informatie over verscheidene type tuinafscheidingen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren op zoeken bijvoorbeeld Gamma planken op maat. Zo zijn er verschillende soorten tuinafscheidingen beschikbaar, ieder met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal vervaardigd zijn van beton of een variatie met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

Gamma planken op maat foto
Dubbele poort Nobifix
Info Gamma planken op maat
Tuinschutting met raster
Gamma planken op maat blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de vaakst verkochte soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinschuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een natuurlijke en warme charisma aan uw tuin, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinafscheidingen zijn krachtig, zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in verscheidene kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen gecombineerd worden met houten of trellis panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Hout beton erfafscheidingen zijn beter bestand tegen ons klimaat en kunnen dus prima tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, klimmerkruid of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke erfafscheidingen geven privacy en beschutting en voegen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een erfafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van uw achtertuin en woonhuis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over Gamma planken op maat of schutting laten plaatsen Wolfheze op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de voordeligste beton schuttingen”

Betonschutting of Gamma planken op maat

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende keus voor het afsluiten van de tuin of perceel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die solide in de grond worden aangebracht en achteraf worden afgevult met bijvoorbeeld hout nerf betonplaten.

Een beton hekwerk is een omheining waarbij de betonpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt vaak gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de grond geplaatst en aangestort met beton mortel. Naderhand worden de betonnen platen daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan Gamma planken op maat, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen sint-Pieters-Voeren voor extra kennisgeving.

Een betonnen tuinschutting biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Tevens is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hogedrukspuit. Verder is er nagenoeg geen risico op rotting, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten erfafscheidingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinschutting kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton tuinschutting kan dikwijls wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten schutting en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren Gamma planken op maat
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting Gamma planken op maat
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting Gamma planken op maat
Dubbele poort
Veel keuze om uw tuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort tuinschutting waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die goed past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de omheining sterk en vaststaand is. De planken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over Gamma planken op maat of overige zaken zoals hout betonschutting Alkmaar. Ingeval u de omheining laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de hekwerk geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “Gamma planken op maat”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hek dat toegang geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afsluiten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over Gamma planken op maat of buren kijken in onze tuin.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

Gamma planken op maat Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
Gamma planken op maat beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en Gamma planken op maatEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waardoor dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vragen en antwoorden om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton hekwerk is een hekwerk die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de tuinschutting naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton omheining kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de omheining solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of Zweeds rabatschutting kant en klaar, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer info krijgen over de prijzen en montage opties.


Indien u twijfeld over de erfgrens is het soms wijs om vooraf te bellen met het Kadaster.

Meer informatie over Gamma planken op maat

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over Gamma planken op maat


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over Gamma planken op maat of “schadeschutting doorstorm“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding makkelijk te plaatsen en zijn beschikbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Als u de tuinschutting laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Als u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel leiding van de procincie op uw erfgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals Gamma planken op maatHet zetten van een hekwerk kunststof rabatdelen met houtnerf kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor een professional in te schakelen. Zij hebben de expertise en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het zetten van een omheining kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om die hekwerk te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de tuinafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet nauwkeurig de lengte van de omheining op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Zet de schuttingdelen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de omheining is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de erfafscheiding te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp te hebben. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven