“groene haag kant en klaar”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over groene haag kant en klaar? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra info over diverse type schuttingen en bijbehorende thema`s waar woningbezitters naar zoeken bijvoorbeeld groene haag kant en klaar. Zo zijn er meerdere soorten omheiningen leverbaar, elk met hun aparte karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal gemaakt zijn van beton of een variant met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

groene haag kant en klaar foto
Dubbele poort Nobifix
Info groene haag kant en klaar
Tuinschutting met raster
groene haag kant en klaar blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele modellen van de vaakst verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten tuinschuttingen zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken erfafscheidingen en gaasschermen. Houten hekwerken geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn sterk, zijn duurzaam en verlangen weinig onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren, modellen en texturen. Betonnen erfafscheidingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton tuinschuttingen zijn beter bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus beter tegen nattigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton schuttingen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, hoge betonplaten en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Luxe hekwerken zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinschuttingen geven privacy en veiligheid en passen een natuurlijke aura toe aan uw erf.

Bij het uitkiezen van een tuinafscheiding is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van de achtertuin en woonhuis, en natuurlijk uw budget. Lees meer over groene haag kant en klaar of dubbele houten deur met glas op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste beton hout schuttingen”

Betonschutting of groene haag kant en klaar

Een betonschutting is een stevige en stijlvolle optie voor het afscheiden van uw achtertuin of kavel. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonplaten, die solide in de bodem worden geplaatst en achteraf worden afgewerkt met b.v. nostalgie betonplaten.

Een beton erfafscheiding is een erfafscheiding waarbij de schuttingpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt meestal gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en voorzien van betonmortel. Daarna worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele bouw die opgewassen is tegen diverse weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan groene haag kant en klaar, kijk dan eens op hout 16 mm dik voor meer info.

Een betonnen schutting biedt veel privacy en kan ook dienen als geluidswal. Tevens is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op betonrot, insectenplagen of overige zaken die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen omheining kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een wellustige uitstraling te geven.

Een beton schutting kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist meestal goede montage. Verder kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren groene haag kant en klaar
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting groene haag kant en klaar
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting groene haag kant en klaar
Dubbele poort
Ruime keuze om uw perceel af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model omheining waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die goed past bij diverse tuinstijlen. De balken worden plat op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de schutting stevig en vaststaand is. De planken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief gemakkelijk te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over groene haag kant en klaar of andere zaken zoals schutting beitsen zonderschuren. Wanneer u de erfafscheiding laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is. Het is belangrijk om de tuinschutting geregeld te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “groene haag kant en klaar”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hekwerk dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw omheining en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over groene haag kant en klaar of prieel hout zelf maken.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

groene haag kant en klaar Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
groene haag kant en klaar beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en groene haag kant en klaarDe luxe hout beton tuinschutting combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waardoor dit een populaire optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus bezoek deze pagina om er over te lezen. Een luxe hout-beton tuinafscheiding is een schutting die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de schutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de tuinafscheiding te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton schutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton tuinschutting is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een professional om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te waarborgen.

Als u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of schutting laten plaatsen Varsseveld, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de tarieven en installatie opties.


Als u twijfeld over de perceelgrens is het slim om eerst contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over groene haag kant en klaar

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over groene haag kant en klaar


Er zijn verschillende type schuttingdelen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de tuin. Ze zijn veelal geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden normaliter ondersteund door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over groene haag kant en klaar of “schutting laten plaatsen Maasland“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te plaatsen en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de tuinschermen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Wanneer u de tuinschutting laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Indien u denkt dat er een kabelleiding of kabel van de gemeente op de erfgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek opvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals groene haag kant en klaarHet zetten van een omheining schutting laten plaatsen Antwerpen kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor een professional in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de omheining op een veilige en efficiënte wijze te zetten.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u enkele algemene stappen om die hekwerk te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de locatie van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de tuinafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Plaats de schuttingdelen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Indien de erfafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de erfafscheiding te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type tuinafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de omheining te zetten, is het altijd wijs om professionele hulp in te schakelen. Dus lees er alles over als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top