“h en s beton”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over h en s beton? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra kennisgeving over verscheidene soorten schuttingen en bijbehorende thema`s waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld h en s beton. Zo zijn er verscheidene soorten erfafscheidingen beschikbaar, elk met hun afzonderlijke eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig gemaakt zijn van beton of een variant met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

h en s beton foto
Dubbele poort Nobifix
Info h en s beton
Tuinschutting met raster
h en s beton blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat modellen van de vaakst verkochte soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten schuttingen zijn verkrijgbaar in verscheidene soorten hout, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn stevig, zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in verscheidene kleuren, patronen en texturen. Betonnen tuinschuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton tuinschuttingen zijn goed opgewassen tegen het Nederlandse klimaat en kunnen dus goed tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combine van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn verkrijgbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinschuttingen bieden privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw erf.

Bij het uitzoeken van een tuinschutting is het voornaam om rekening te houden met uw eigen voorkeuren, de stijl van uw tuin en woning, en natuurlijk uw budget. Lees meer over h en s beton of schutting laten plaatsen Venlo op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de beste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of h en s beton

Een betonschutting is een sterke en geluidswerende keus voor het afscheiden van de achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonnen platen, die robuust in de grond worden geplaatst en daarna worden afgevult met bijvoorbeeld nostalgie betonplaten.

Een betonnen schutting is een tuinafscheiding waarbij de schuttingpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt vaak gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de bodem gezet en voorzien van betonmortel. Vervolgens worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele structuur die opgewassen is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan h en s beton, kijk dan ook eens op paal in grond vastzetten voor meer informatie.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswering. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Daarnaast is er vrijwel geen kans op rotting, aantasting door insecten of andere zaken die bij houten schuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinafscheiding kan afwisselen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton omheining kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist meestal goede installatie. Daarnaast kan het een vrij zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren h en s beton
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting h en s beton
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting h en s beton
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort hekwerk waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die prima past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden plat op elkaar geplaatst en met een tand-en-groef koppeling in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de omheining sterk en stabiel is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over h en s beton of afwijkende dingen zoals schutting laten plaatsen Boxtel. Ingeval u de tuinafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de hekwerk regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “h en s beton”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hekwerk dat toegang geeft tot de achtertuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw schutting en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over h en s beton of schutting laten plaatsen Zuidlaren.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

h en s beton Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
h en s beton beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en h en s betonEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waarmee het een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vind hier uw antwoord om er meer over te lezen. De luxe hout-beton erfafscheiding is een tuinschutting die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n hekwerk kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding zetten: Een hout-beton omheining is een populaire keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de hekwerk solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke componenten van de hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te waarborgen.

Als u op zoek bent naar andere schuttingen of schutting laten plaatsen Beekbergen, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende materialen en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de positie van uw erfgrens, het kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over h en s beton

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over h en s beton


Er zijn verschillende type tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en begroting. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn meestal gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over h en s beton of “schutting laten plaatsenstrombeek-Bever“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding simpel te plaatsen en zijn leverbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Wanneer u de hekwerk laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Indien u denkt dat er een leiding of kabel van de gemeente op de perceelgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals h en s betonHet zetten van een schutting hoe zet je een schutting recht kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor een schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de schutting op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om die schutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de locatie van de schutting met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de palen Graaf gaten voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet bij benadering 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Wanneer de tuinschutting is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinafscheiding te plaatsen, is het altijd verstandig om goede hulp te hebben. Dus vraag en antwoord als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top