“hek in het frans”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over hek in het frans? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer informatie over verscheidene type omheiningen en gerelateerde onderwerpen waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld hek in het frans. Zo zijn er verschillende type tuinafscheidingen leverbaar, ieder met hun afzonderlijke eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een variatie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

hek in het frans foto
Dubbele poort Nobifix
Info hek in het frans
Tuinschutting met raster
hek in het frans blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de meest verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten tuinafscheidingen zijn beschikbaar in gevariëerde soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en gaasschermen. Houten tuinschuttingen geven een eigentijdse en frisse uitstraling aan uw erf, maar behoeven wel wat onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn solide, beschikken over een grote levensduur en behoeven minimaal onderhoud. Deze zijn leverbaar in gevariëerde kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn leverbaar in diverse kleuren en stijlen. Hout beton schuttingen zijn perfect bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus goed tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton schuttingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen. Luxe schuttingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke omheiningen geven privacy en beschutting en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een erfafscheiding is het voornaam om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woning, en natuurlijk uw budget. Lees meer over hek in het frans of schutting laten plaatsen Wijchen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de fraaiste betonnen schuttingen”

Betonschutting of hek in het frans

Een beton schutting is een sterke en stijlvolle keus voor het afscheiden van de tuin of erf. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonplaten, die stabiel in de aarde worden geplaatst en vervolgens worden afgewerkt met b.v. steen betonplaten.

Een beton omheining is een erfafscheiding waarbij de staanders en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt meestal gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonnen palen worden in de aarde gezet en aangestort met betonmortel. Dan worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die opgewassen is tegen verschillende weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan hek in het frans, kijk dan eens op douglas hout nl ervaringen voor meer informatie.

Een betonnen tuinschutting biedt heel wat privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Daarnaast is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of andere zaken die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinschutting kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton erfafscheiding kan toch wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist doorgaans goede installatie. Daarbij kan het een erg zware en onhandige constructie zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren hek in het frans
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting hek in het frans
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting hek in het frans
Dubbele poort
Veel keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort tuinafscheiding waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die keurig past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de schutting sterk en vaststaand is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Bovendien is het relatief eenvoudig te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over hek in het frans of overige dingen zoals schutting laten plaatsen Zwartewaal. Ingeval u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de schutting geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “hek in het frans”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw tuinafscheiding en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en safe zijn en moet zorgen voor een juiste sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over hek in het frans of schutting laten plaatsen Reuver.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

hek in het frans Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
hek in het frans beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en hek in het fransDe luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waarmee dit een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus Prinsschuttingen.nl om er over te lezen. Een luxe hout-beton schutting is een omheining die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de schutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinafscheiding te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton hekwerk plaatsen: Een hout-beton hekwerk is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding sterk en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinafscheidingen of kant en klaar hekwerk met klimop, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse benodigdheden en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de tarieven en montage opties.


Wanneer u twijfeld over de erfgrens is het slim om vooraf te bellen met het Kadaster.

Meer informatie over hek in het frans

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over hek in het frans


Er zijn verschillende type tuinschermen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type schutting voor in de achtertuin. Ze zijn vaak gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 liggende planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over hek in het frans of “wat kostschutting per meter“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding simpel te plaatsen en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Ingeval u de tuinafscheiding laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Mogelijk liggen er buizen of leidingen strak tegen of zelfs binnen de perceelgrens. Bij aarzeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals hek in het fransHet zetten van een tuinschutting raam in schutting maken kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak verstandig om hiervoor de schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een veilige en efficiënte wijze te zetten.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om die erfafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de erfafscheiding met houten paaltjes en draad. Meet zorgvuldig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de palen Graaf gaten voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet plusminus 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Zet de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Indien de tuinschutting is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene instructie is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de schutting te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus lees meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top