“hekwerk 2 meter hoog”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over hekwerk 2 meter hoog? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u meer voorlichting over diverse soorten hekwerken en gerelateerde onderwerpen waar woningbezitters naar zoeken bijvoorbeeld hekwerk 2 meter hoog. Zo zijn er diverse soorten tuinschuttingen leverbaar, elk met hun afzonderlijke eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig vervaardigd zijn van beton of een variant met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

hekwerk 2 meter hoog foto
Dubbele poort Nobifix
Info hekwerk 2 meter hoog
Tuinschutting met raster
hekwerk 2 meter hoog blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de meest verkochte soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een eigentijdse en warme charisma aan uw achtertuin, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn robuust, beschikken over een lange levensduur en verlangen weinig onderhoud. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen gecombineerd worden met houten of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton hekwerken zijn beter bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus beter tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, klimmerkruid of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke schuttingen bieden privacy en bescherming en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een hekwerk is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woning, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over hekwerk 2 meter hoog of schutting laten plaatsen Liedekerke op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de voordeligste hout beton schuttingen”

Betonschutting of hekwerk 2 meter hoog

Een beton schutting is een sterke en geluidswerende keus voor het afsluiten van uw achtertuin of terrein. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonnen platen, die stevig in de grond worden geplaatst en achteraf worden afgevult met bijvoorbeeld rots betonplaten.

Een beton schutting is een hekwerk waarbij de betonpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt veel gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonnen palen worden in de grond geplaatst en voorzien van betonmortel. Naderhand worden de betonnen platen daartussen bevestigd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen verschillende weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan hekwerk 2 meter hoog, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Esch voor meer kennisgeving.

Een betonnen omheining biedt heel wat privacy en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of andere kwesties die bij houten erfafscheidingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinschutting kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton tuinschutting kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist veelal professionele installatie. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren hekwerk 2 meter hoog
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting hekwerk 2 meter hoog
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting hekwerk 2 meter hoog
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort hekwerk waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die keurig past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden plat op mekaar geplaatst en met een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de tuinafscheiding robuust en vaststaand is. De balken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over hekwerk 2 meter hoog of andere zaken zoals schutting laten plaatsen Wehl. Wanneer u de tuinschutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de tuinschutting regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “hekwerk 2 meter hoog”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat toegang geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw schutting en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over hekwerk 2 meter hoog of schutting laten plaatsen Maasland.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

hekwerk 2 meter hoog Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
hekwerk 2 meter hoog beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en hekwerk 2 meter hoogDe luxe hout beton tuinschutting combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waarmee dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus bezoek deze pagina om er over te lezen. De luxe hout-beton omheining is een hekwerk die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinschutting kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de tuinafscheiding te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton schutting is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de tuinschutting sterk en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële bestanddelen van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinafscheidingen of schutting laten plaatsen Balen, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende benodigdheden en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de tarieven en montage opties.


Wanneer u twijfeld over de erfgrens is het slim om eerst contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over hekwerk 2 meter hoog

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over hekwerk 2 meter hoog


Er zijn verscheidene type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de tuin. Ze zijn meestal vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over hekwerk 2 meter hoog of “schutting laten plaatsen Naarden“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding simpel te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Als u de hekwerk laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Als u denkt dat er een kabelleiding of kabel leiding van de procincie op uw perceelgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek opvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals hekwerk 2 meter hoogHet plaatsen van een tuinschutting Nobifix schutting laten plaatsen kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om die schutting te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de hekwerk met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet plusminus 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de tuinschutting is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de omheining te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type erfafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd verstandig om professionele hulp te hebben. Dus kijk hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top