“hout betonschutting kopen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over hout betonschutting kopen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra info over verscheidene type erfafscheidingen en bijbehorende onderwerpen waar woningbezitters op zoeken zoals hout betonschutting kopen. Zo zijn er meerdere soorten schuttingen beschikbaar, ieder met hun eigen karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een variant met betonpalen gecombineerd met houten schuttingdelen.

hout betonschutting kopen foto
Dubbele poort Nobifix
Info hout betonschutting kopen
Tuinschutting met raster
hout betonschutting kopen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de vaakst voorkomende soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten omheiningen zijn leverbaar in verscheidene soorten hout, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en gaasschermen. Houten tuinschuttingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw tuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn stabiel, hebben een lange levensduur en verlangen minimaal onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen gecombineerd worden met houten of trellis panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton schuttingen zijn keurig bestand tegen ons klimaat en kunnen dus beter tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een samenstelling van hout, beton palen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in diverse kleuren en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, haagwinde of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede keus voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en veiligheid en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het selecteren van een schutting is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van de achtertuin en huis, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over hout betonschutting kopen of schutting laten plaatsen schilde op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de mooiste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of hout betonschutting kopen

Betonschuttingen zijn een sterke en geluidswerende mogelijkheid voor het afsluiten van uw tuin of erf. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonnen platen, die stevig in de aarde worden neerzetten en daarna worden afgevult met b.v. steen betonplaten.

Een betonnen omheining is een omheining waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt meestal gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de bodem gezet en aangestort met beton mortel. Dan worden de betonplaten ertussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele structuur die opgewassen is tegen diverse weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan hout betonschutting kopen, kijk dan ook eens op tuin schutting beton hout voor extra info.

Een betonnen tuinafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswering. Daarnaast is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen risico op betonrot, insectenplagen of overige kwesties die bij houten omheiningen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton tuinafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton erfafscheiding kan dikwijls wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten omheining en vereist meestal goede montage. Verder kan het een vrij zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren hout betonschutting kopen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting hout betonschutting kopen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting hout betonschutting kopen
Dubbele poort
Ruime keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een model omheining waarbij de houten liggers zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die keurig past bij verschillende tuinstijlen. De planken worden horizontaal op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de omheining solide en stabiel is. De planken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief makkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over hout betonschutting kopen of overige zaken zoals schutting laten plaatsen Kapelle. Als u de tuinschutting laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de tuinschutting regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “hout betonschutting kopen”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te kiezen die bij uw hekwerk en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschermen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over hout betonschutting kopen of schuttingen 2 meter hoog.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

hout betonschutting kopen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
hout betonschutting kopen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinafscheiding en hout betonschutting kopenDe luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waarmee dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus bezoek deze pagina om er meer over te weten te komen. Een luxe hout-beton omheining is een schutting die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de omheining stevig en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van de hout beton schutting en zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe schuttingen of hoe maak je een houten poort, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer info krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de situatie van de perceelgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over hout betonschutting kopen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over hout betonschutting kopen


Er zijn verscheidene type schuttingdelen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over hout betonschutting kopen of “schutting laten plaatsen Barendrecht“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief eenvoudig te monteren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Als u de hekwerk laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Af en toe liggen er kabels of glasvezel leidingen precies tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij aarzeling kunt u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals hout betonschutting kopenHet plaatsen van een schutting onder welke verzekering valt een schutting kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de expertise en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om een tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de locatie van de tuinschutting met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de schuttingdelen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de erfafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus bezoek deze pagina als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top