“houten poort met stalen frame”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over houten poort met stalen frame? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer voorlichting over verscheidene soorten erfafscheidingen en gerelateerde onderwerpen waar consumenten op zoeken zoals houten poort met stalen frame. Zo zijn er verscheidene type omheiningen leverbaar, ieder met hun aparte kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen gemaakt zijn van beton of een variatie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

houten poort met stalen frame foto
Dubbele poort Nobifix
Info houten poort met stalen frame
Tuinschutting met raster
houten poort met stalen frame blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de meest verkochte soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinschuttingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten hout, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw tuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn solide, hebben een lange levensduur en behoeven weinig onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen omheiningen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, stevig en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en modellen. Hout beton schuttingen zijn perfect bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus goed tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en modellen. Luxe omheiningen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke hekwerken geven privacy en beschutting en passen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een tuinafscheiding is het voornaam om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en huis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over houten poort met stalen frame of zwarte schutting horizontaal plaatsen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de mooiste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of houten poort met stalen frame

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende optie voor het afsluiten van uw achtertuin of perceel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die stabiel in de bodem worden aangebracht en daarna worden afgevult met bijvoorbeeld Lariks betonplaten.

Een beton omheining is een hekwerk waarbij de schuttingpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt dikwijls gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonpalen worden in de bodem gezet en aangestort met mortel specie. Naderhand worden de betonplaten ertussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele constructie die opgewassen is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan houten poort met stalen frame, kijk dan ook eens op beton storten voor paal voor meer info.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Bovendien is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Verder is er vrijwel geen kans op rotting, insectenplagen of overige problemen die bij houten erfafscheidingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton erfafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een wellustige uitstraling te geven.

Een beton erfafscheiding kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten omheining en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren houten poort met stalen frame
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting houten poort met stalen frame
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting houten poort met stalen frame
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type hekwerk waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die prima past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden vlak op elkaar gezet en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de tuinafscheiding sterk en stabiel is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over houten poort met stalen frame of overige zaken zoals wat kostschutting per meter. Indien u de tuinschutting laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat die stevig en veilig is. Het is belangrijk om de tuinschutting geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “houten poort met stalen frame”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te kiezen die bij uw tuinschutting en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over houten poort met stalen frame of schutting laten plaatsen Grubbenvorst.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

houten poort met stalen frame Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
houten poort met stalen frame beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en houten poort met stalen frameEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waardoor het een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees informatie over erfafscheiding om er over te lezen. De luxe hout-beton hekwerk is een omheining die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de hekwerk naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding zetten: Een hout-beton hekwerk is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dat het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke componenten van de hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te verzekeren.

Als u op zoek bent naar andere tuinschuttingen of schutting prijzen incl plaatsen Groningen, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de prijzen en montage opties.


Als u twijfeld over de perceelgrens is het verstandig om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over houten poort met stalen frame

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over houten poort met stalen frame


Er zijn verscheidene type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type hekwerk voor in de tuin. Ze zijn veelal vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee liggende planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over houten poort met stalen frame of “betonschutting plaatsen prijzen“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te plaatsen en zijn verkrijgbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de tuinschermen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Wanneer u de omheining laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Mogelijk liggen er buizen of glasvezel leidingen direct tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfel kan u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals houten poort met stalen frameHet zetten van een hekwerk schutting laten plaatsen Bevel kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u enkele basis stappen om die tuinschutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de locatie van de tuinafscheiding met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet ongeveer 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de hekwerk is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met hulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de omheining te zetten, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus tips als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top