“schutting laten plaatsen Leersum”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Leersum? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra informatie over diverse type omheiningen en bijbehorende onderwerpen waar huiseigenaren op zoeken zoals schutting laten plaatsen Leersum. Zo zijn er verscheidene type omheiningen beschikbaar, ieder met hun aparte kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een versie met betonnen palen gecombineerd met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Leersum foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Leersum
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Leersum blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de vaakst verkochte soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn leverbaar in gevariëerde soorten hout, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten tuinafscheidingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw erf, maar behoeven wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn krachtig, zijn duurzaam en behoeven zelden onderhoud. Deze zijn beschikbaar in verscheidene kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinafscheidingen kunnen in combinatie met tuinhout of metalen panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Hout beton hekwerken zijn goed bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus prima tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton erfafscheidingen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, haagwinde of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke omheiningen geven privacy en veiligheid en passen een natuurlijke aura toe aan uw erf.

Bij het selecteren van een schutting is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van uw tuin en woonhuis, en uiteraard uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Leersum of schutting laten plaatsen Walshoutem op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Leersum

Betonschuttingen zijn een sterke en geluidswerende mogelijkheid voor het afsluiten van de achtertuin of erf. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die stevig in de bodem worden neerzetten en achteraf worden afgewerkt met b.v. Lariks betonplaten.

Een beton omheining is een tuinafscheiding waarbij de palen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type erfafscheiding wordt vaak gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de aarde geplaatst en aangestort met mortel specie. Naderhand worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele structuur die opgewassen is tegen diverse weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Leersum, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen kosten voor meer kennisgeving.

Een betonnen hekwerk biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswering. Bovendien is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Bovendien is er vrijwel geen risico op rotting, aantasting door insecten of andere zaken die bij houten omheiningen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton tuinschutting kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton erfafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten schutting en vereist veelal goede montage. Bovendien kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Leersum
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Leersum
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Leersum
Dubbele poort
Ruime keuze om uw tuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type tuinschutting waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die goed past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden vlak op elkaar gezet en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de omheining stevig en stabiel is. De planken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief makkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over schutting laten plaatsen Leersum of overige zaken zoals zelf een plattegrond maken gratis. Indien u de tuinafscheiding laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is belangrijk om de hekwerk regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Leersum”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hekwerk dat entree geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Leersum of schutting laten plaatsen Haps.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Ingeval u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Leersum Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Leersum beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen LeersumDe luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waarmee dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk hier om er meer over te lezen. De luxe hout-beton erfafscheiding is een hekwerk die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de erfafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton schutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten installeren door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton hekwerk zetten: Een hout-beton tuinafscheiding is een populaire keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding sterk en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn leverbaar in diverse maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of schutting laten plaatsen Emmer-Compascuum, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer info krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de situatie van de perceelgrens, dit kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Leersum

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Leersum


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de tuin. Ze zijn doorgaans geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Leersum of “schutting laten plaatsen Maarn“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te monteren en zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Wanneer u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Ingeval u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel van de procincie op uw erfgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen LeersumHet zetten van een erfafscheiding douglas hout planken Praxis kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de kennis en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het plaatsen van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om een hekwerk te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de hekwerk met houten paaltjes en touw. Meet nauwkeurig de lengte van de omheining op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet plusminus 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen rechtop tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Indien de hekwerk is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene instructie is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type schutting en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de hekwerk te plaatsen, is het altijd wijs om professionele hulp te hebben. Dus bezoek deze pagina als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top