“schutting laten plaatsen Bennebroek”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Bennebroek? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra voorlichting over diverse type tuinafscheidingen en gerelateerde thema`s waar huiseigenaren naar zoeken zoals schutting laten plaatsen Bennebroek. Zo zijn er verschillende soorten omheiningen leverbaar, elk met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig vervaardigd zijn van beton of een variant met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Bennebroek foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Bennebroek
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Bennebroek blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar type’s van de vaakst voorkomende soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten hout, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een eigentijdse en frisse uitstraling aan uw erf, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn stabiel, hebben een lange levensduur en verlangen zelden onderhoud. Ze zijn beschikbaar in meerdere kleuren, patronen en texturen. Betonnen hekwerken kunnen in combinatie met tuinhout of metalen panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: erfafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn keurig bestand tegen ons klimaat en kunnen dus goed tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combine van hout, beton palen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Luxe hekwerken zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke schuttingen geven privacy en beschutting en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het uitzoeken van een omheining is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en huis, en vanzelfsprekend uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen Bennebroek of Nobifix schutting inclusief plaatsen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste betonnen schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Bennebroek

Een betonschutting is een sterke en geluidswerende keus voor het afsluiten van de achtertuin of kavel. Betonschuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die stabiel in de grond worden aangebracht en daarna worden afgevult met b.v. rots betonplaten.

Een beton tuinschutting is een erfafscheiding waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt doorgaans gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de grond geplaatst en aangestort met beton mortel. Dan worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Bennebroek, kijk dan ook eens op hoe Zweeds rabatschroeven voor extra informatie.

Een betonnen hekwerk biedt veel privacy en kan ook dienen als geluidswal. Tevens is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen kans op betonrot, insectenplagen of andere kwesties die bij houten hekwerken wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton hekwerk kan afwisselen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton hekwerk kan dikwijls wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist doorgaans professionele montage. Daarnaast kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Bennebroek
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Bennebroek
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Bennebroek
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type tuinafscheiding waarbij de houten liggers zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die uitstekend past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de omheining robuust en vaststaand is. De planken worden meestal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Bennebroek of andere zaken zoals schutting laten plaatsen Akersloot. Als u de omheining laat installeren door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de tuinafscheiding geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Bennebroek”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te kiezen die bij uw tuinafscheiding en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschermen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Bennebroek of hout beton schutting zwart.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Bennebroek Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Bennebroek beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en schutting laten plaatsen BennebroekEen luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waardoor dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk hier om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton tuinschutting is een erfafscheiding die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining plaatsen: Een hout-beton tuinschutting is een goede keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding stevig en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële bestanddelen van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te verzekeren.

Als u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of houten ronde palen Gamma, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer info krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de situatie van de erfgrens, het kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Bennebroek

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Bennebroek


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Bennebroek of “schutting laten plaatsen Grote-Spouwen“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief eenvoudig te zetten en zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Ingeval u de tuinschutting laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Wanneer u denkt dat er een leiding of kabel leiding van de gemeente op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen BennebroekHet plaatsen van een erfafscheiding kant en klare toog kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de schutting expert voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte manier te plaatsen.

Het zetten van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om die tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de tuinschutting met houten paaltjes en touw. Meet nauwkeurig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf gaten voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Plaats de schuttingdelen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de tuinafscheiding is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene uitleg is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de hekwerk te plaatsen, is het altijd verstandig om professionele hulp te hebben. Dus klik hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven