“schutting laten plaatsen Bergen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Bergen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u meer informatie over verscheidene soorten hekwerken en gerelateerde thema`s waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Bergen. Zo zijn er diverse soorten omheiningen beschikbaar, ieder met hun afzonderlijke karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen vervaardigd zijn van beton of een versie met betonnen palen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Bergen foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Bergen
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Bergen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de meest verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn beschikbaar in diverse soorten hout, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken erfafscheidingen en gaasschermen. Houten schuttingen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw tuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn sterk, zijn duurzaam en behoeven minimaal onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen in combinatie met tuinhout of metalen panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: erfafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Hout beton hekwerken zijn keurig bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dus prima tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten en stijlen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinschuttingen geven privacy en beschutting en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een hekwerk is het voornaam om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en huis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Bergen of schutting laten plaatsen Groningen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de fraaiste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Bergen

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende optie voor het afscheiden van uw achtertuin of terrein. Betonschuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die stabiel in de aarde worden neerzetten en daarna worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen erfafscheiding is een hekwerk waarbij de staanders en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt veel gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonpalen worden in de bodem geplaatst en voorzien van mortel specie. Naderhand worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele constructie die bestand is tegen diverse weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Bergen, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Wever voor meer informatie.

Een betonnen tuinafscheiding biedt heel wat privacy en kan ook dienen als geluidswering. Bovendien is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Verder is er nagenoeg geen risico op betonrot, aantasting door insecten of andere problemen die bij houten hekwerken wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen omheining kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton tuinafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Bergen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Bergen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Bergen
Dubbele poort
Ruime keuze om uw tuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort erfafscheiding waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die perfect past bij verschillende tuinstijlen. De planken worden vlak op elkaar geplaatst en met een tand-en-groef koppeling in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de omheining stevig en stabiel is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief makkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Bergen of andere zaken zoals lamp die aangaat als het donker wordt. Ingeval u de tuinschutting laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stevig en veilig is. Het is belangrijk om de omheining geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Bergen”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hek dat toegang geeft tot de achtertuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw tuinafscheiding en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en safe zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Bergen of schuttingpalen plaatsen zonder beton.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Bergen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Bergen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinafscheiding en schutting laten plaatsen BergenDe luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waarmee het een populaire optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees meer om er meer over te weten te komen. Een luxe hout-beton erfafscheiding is een hekwerk die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinschutting plaatsen: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de omheining sterk en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële componenten van de hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de correcte manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de schutting te garanderen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe schuttingen of dunne houten latjes Praxis, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u veel meer mededelen over de situatie van de erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Bergen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Bergen


Er zijn verschillende soorten tuinschermen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verschillende maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en budget. Schuttingdelen zijn een populair type erfafscheiding voor in de achtertuin. Ze zijn vaak gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden gewoonlijk gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Bergen of “achterkant Zweeds rabatschutting“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te plaatsen en zijn leverbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de tuinschermen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Als u de schutting laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Af en toe liggen er kabels of glasvezel leidingen precies tegen of zelfs op de erfgrens. Bij aarzeling kan u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen BergenHet zetten van een tuinschutting douglas hout nl ervaringen kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor de schutting expert voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om de tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de plaats van de hekwerk met houten paaltjes en draad. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Indien de erfafscheiding is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de erfafscheiding te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type omheining en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te plaatsen, is het altijd wijs om professionele hulp te hebben. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top