“schutting laten plaatsen Eindhoven”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Eindhoven? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer kennisgeving over verschillende soorten erfafscheidingen en bijbehorende onderwerpen waar woningbezitters naar zoeken zoals schutting laten plaatsen Eindhoven. Zo zijn er meerdere soorten tuinafscheidingen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig vervaardigd zijn van beton of een variant met betonpalen gecombineerd met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Eindhoven foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Eindhoven
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Eindhoven blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de meest voorkomende soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten erfafscheidingen zijn beschikbaar in gevariëerde soorten hout, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken omheiningen en gaasschermen. Houten erfafscheidingen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw achtertuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn krachtig, beschikken over een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, modellen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen in combinatie met houten of trellis panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton erfafscheidingen zijn perfect bestand tegen het Nederlandse weer en kunnen dus prima tegen vochtigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, beton palen, hoge betonplaten en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en modellen. Luxe schuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke schuttingen geven privacy en bescherming en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het uitkiezen van een omheining is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en huis, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Eindhoven of lamp die vanzelf aangaat als het donker wordt op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de fraaiste luxe schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Eindhoven

Een betonschutting is een stevige en geluidswerende keus voor het afsluiten van de tuin of erf. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonplaten, die solide in de aarde worden geplaatst en vervolgens worden afgewerkt met b.v. rots betonplaten.

Een beton hekwerk is een hekwerk waarbij de staanders en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinschutting wordt doorgaans gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de grond geplaatst en voorzien van mortel specie. Vervolgens worden de betonplaten ertussen bevestigd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele constructie die bestand is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Eindhoven, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Zuidwolde voor meer informatie.

Een betonnen tuinschutting biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswering. Daarnaast is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Verder is er vrijwel geen risico op rotting, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen hekwerk kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen omheining kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist meestal professionele installatie. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Eindhoven
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Eindhoven
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Eindhoven
Dubbele poort
Ruime keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type schutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die prima past bij verschillende tuinstijlen. De planken worden vlak op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de hekwerk sterk en vaststaand is. De planken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Bovendien is het relatief makkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Eindhoven of afwijkende dingen zoals wat kost een schutting. Indien u de erfafscheiding laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de erfafscheiding regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Eindhoven”

Tot slot, een tuinpoort is een deur of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw hekwerk en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Eindhoven of schutting laten plaatsen sint-Mariaburg.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Eindhoven Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Eindhoven beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinafscheiding en schutting laten plaatsen EindhovenDe luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee het een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips om er meer over te weten te komen. De luxe hout-beton hekwerk is een erfafscheiding die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de schutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton omheining kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een goede keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke bestanddelen van de hout beton schutting en zijn leverbaar in diverse maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te waarborgen.

Als u op zoek bent naar nieuwe tuinafscheidingen of kostenschutting inclusief plaatsen, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de locatie van de perceelgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Eindhoven

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Eindhoven


Er zijn verscheidene type tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verscheidene maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de tuin. Ze zijn doorgaans gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 liggende planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Eindhoven of “schutting laten plaatsen Anna-Paulowna“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te monteren en zijn leverbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Tuinschermen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Ingeval u de tuinschutting laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Incidenteel liggen er kabels of slangen strak tegen of zelfs binnen de perceelgrens. Bij aarzeling kan u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen EindhovenHet zetten van een tuinschutting potdeksel planken trekken krom kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de hekwerk op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u enkele algemene stappen om die schutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plaats van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de omheining op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Indien de schutting is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met hulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top