“schutting laten plaatsen Geervliet”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Geervliet? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra voorlichting over verscheidene soorten hekwerken en gerelateerde thema`s waar mensen op zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Geervliet. Zo zijn er verscheidene type tuinschuttingen beschikbaar, ieder met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen gemaakt zijn van beton of een versie met betonnen palen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Geervliet foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Geervliet
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Geervliet blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de vaakst verkochte soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten hekwerken zijn leverbaar in verschillende soorten hout, tinten en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een natuurlijke en warme charisma aan uw achtertuin, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn krachtig, zijn duurzaam en verlangen weinig onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen tuinschuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in diverse houtsoorten en stijlen. Hout beton tuinafscheidingen zijn perfect bestand tegen het Nederlandse weer en kunnen dus prima tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in verscheidene kleuren en stijlen. Luxe erfafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke omheiningen geven privacy en bescherming en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een schutting is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van uw tuin en woonhuis, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Geervliet of schutting douglas hout zwart op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Geervliet

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle optie voor het afscheiden van de tuin of kavel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonnen platen, die robuust in de aarde worden geplaatst en achteraf worden afgewerkt met b.v. rots betonplaten.

Een beton omheining is een schutting waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt veel gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de bodem gezet en aangestort met mortel specie. Vervolgens worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dat zorgt voor een stevige en stabiele constructie die opgewassen is tegen diverse weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Geervliet, kijk dan ook eens op planken 15 cm breed voor meer kennisgeving.

Een betonnen omheining biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Bovendien is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen kans op betonrot, insectenplagen of andere zaken die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinafscheiding kan afwisselen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton tuinafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist meestal goede installatie. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Geervliet
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Geervliet
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Geervliet
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een model omheining waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die keurig past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden horizontaal op mekaar geplaatst en met een tand-en-groef verbinding in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk stevig en vaststaand is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Verder is het relatief eenvoudig te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Geervliet of andere dingen zoals schutting laten plaatsen Opwijk. Wanneer u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de erfafscheiding regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Geervliet”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hekwerk dat entree geeft tot de tuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw erfafscheiding en de stijl van de achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Geervliet of zwarte schutting horizontaal plaatsen.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Geervliet Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Geervliet beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen GeervlietDe luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waarmee het een populaire optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus bezoek deze pagina om er meer over te lezen. De luxe hout-beton schutting is een tuinschutting die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n hekwerk kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinafscheiding te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding zetten: Een hout-beton hekwerk is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de omheining stevig en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te garanderen.

Als u op zoek bent naar nieuwe hekwerken of verschil tussen lak en beits, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer info krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de positie van de erfgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Geervliet

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Geervliet


Er zijn verscheidene type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Schuttingdelen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn meestal geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee horizontale planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Geervliet of “schutting laten plaatsen Koudekerke“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te plaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Wanneer u de omheining laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Incidenteel liggen er kabels of slangen precies tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij twijfeling kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen GeervlietHet zetten van een tuinschutting plantenbakken voor aan de schutting kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor de schutting expert in te schakelen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de omheining op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het zetten van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om de erfafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plaats van de tuinschutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf openingen voor de betonpalen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet plusminus 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Zet de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met hulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de omheining te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type erfafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te zetten, is het altijd verstandig om professionele hulp te hebben. Dus lees hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven