“schutting laten plaatsen Hillegom”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Hillegom? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u meer info over verscheidene soorten omheiningen en bijbehorende thema`s waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Hillegom. Zo zijn er verscheidene soorten schuttingen beschikbaar, ieder met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een variatie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Hillegom foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Hillegom
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Hillegom blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de meest verkochte soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten erfafscheidingen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en trellisschermen. Houten erfafscheidingen geven een eigentijdse en frisse charisma aan uw achtertuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn krachtig, zijn duurzaam en verlangen weinig onderhoud. Deze zijn beschikbaar in verscheidene kleuren, modellen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen gecombineerd worden met houten of trellis panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton tuinschuttingen zijn goed opgewassen tegen weersinvloeden en kunnen dus prima tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Luxe schuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke hekwerken bieden privacy en bescherming en passen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een tuinschutting is het voornaam om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en woning, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Hillegom of schutting laten plaatsen Merksplas op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de fraaiste luxe schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Hillegom

Betonschuttingen zijn een stevige en stijlvolle mogelijkheid voor het afscheiden van de achtertuin of perceel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die solide in de grond worden aangebracht en achteraf worden afgewerkt met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen erfafscheiding is een omheining waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt veel gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonpalen worden in de aarde geplaatst en voorzien van mortel specie. Vervolgens worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een sterke en stabiele constructie die opgewassen is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Hillegom, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Pannerden voor meer informatie.

Een betonnen hekwerk biedt heel wat privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe zuiver te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Verder is er vrijwel geen kans op betonrot, insectenplagen of andere kwesties die bij houten tuinafscheidingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen erfafscheiding kan verschillen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist doorgaans professionele installatie. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Hillegom
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Hillegom
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Hillegom
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een model tuinafscheiding waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die goed past bij diverse tuinstijlen. De planken worden vlak op elkaar geplaatst en met een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de tuinafscheiding sterk en stabiel is. De balken worden meestal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Hillegom of overige zaken zoals schutting laten plaatsenschoonoord. Indien u de tuinafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de schutting regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Hillegom”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hek dat toegang geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw hekwerk en de stijl van de achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Hillegom of houten plank voor buiten.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Hillegom Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Hillegom beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en schutting laten plaatsen HillegomEen luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waarmee het een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips om er over te lezen. De luxe hout-beton hekwerk is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de schutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professional om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding solide en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn essentiële componenten van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar andere hekwerken of hout 16 mm dik, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse benodigdheden en designs bekijken en meer info krijgen over de tarieven en installatie opties.


Wanneer u twijfeld over de erfgrens is het soms slim om van te voren te bellen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Hillegom

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Hillegom


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de tuin. Ze zijn meestal geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Hillegom of “ijzeren deurframe met slotkast“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te monteren en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Wanneer u de omheining laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Soms liggen er kabels of leidingen vlak tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfel kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen HillegomHet plaatsen van een erfafscheiding schutting laten plaatsen Tremelo kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor een professional voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de tuinafscheiding op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het zetten van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om die erfafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de locatie van de omheining met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de tuinafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de schuttingdelen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Indien de schutting is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de omheining te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type hekwerk en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd verstandig om professionele hulp in te schakelen. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven