“schutting laten plaatsen kosten”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen kosten? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra kennisgeving over verschillende type schuttingen en bijbehorende onderwerpen waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen kosten. Zo zijn er verschillende soorten tuinschuttingen leverbaar, elk met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een versie met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen kosten foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen kosten
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen kosten blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele modellen van de vaakst verkochte soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten hout, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en gaasschermen. Houten schuttingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw tuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn robuust, zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud. Deze zijn leverbaar in meerdere kleuren, modellen en texturen. Betonnen tuinafscheidingen kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn perfect bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus beter tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, beton palen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten en stijlen. Luxe schuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, haagwinde of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke hekwerken geven privacy en bescherming en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het uitkiezen van een erfafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en huis, en uiteraard uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen kosten of stalen ramen dubbel glas op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de mooiste hout beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen kosten

Betonschuttingen zijn een stevige en geluidswerende optie voor het afsluiten van de tuin of kavel. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonnen platen, die stevig in de bodem worden neerzetten en achteraf worden afgewerkt met bijvoorbeeld nostalgie betonplaten.

Een betonnen tuinafscheiding is een tuinschutting waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt veel gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de grond geplaatst en voorzien van mortel specie. Daarna worden de betonplaten ertussen bevestigd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen verscheidene weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen kosten, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Geertruidenberg voor meer kennisgeving.

Een betonnen tuinschutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Tevens is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Verder is er vrijwel geen kans op rotting, insectenplagen of andere zaken die bij houten hekwerken wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinafscheiding kan verschillen, afhankelijk van de productie en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de erfafscheiding een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen tuinschutting kan dikwijls wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist meestal professionele montage. Daarbij kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen kosten
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen kosten
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen kosten
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model tuinafscheiding waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die uitstekend past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden vlak op elkaar geplaatst en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de erfafscheiding solide en stabiel is. De balken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen kosten of overige zaken zoals schutting laten plaatsen Kaatsheuvel. Wanneer u de hekwerk laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de tuinschutting geregeld te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen kosten”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hek dat entree geeft tot de tuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn leverbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw tuinafscheiding en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen kosten of schutting laten plaatsen Pijnacker.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen kosten Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen kosten beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en schutting laten plaatsen kostenEen luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee dit een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips lezen om er meer over te lezen. Een luxe hout-beton schutting is een hekwerk die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinschutting kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een professional om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton hekwerk plaatsen: Een hout-beton omheining is een goede keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten doen door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de tuinschutting stevig en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële bestanddelen van de hout beton schutting en zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere erfafscheidingen of schutting laten plaatsen Wezep, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de situatie van uw erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen kosten

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen kosten


Er zijn verschillende soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Schuttingdelen zijn een populair type erfafscheiding voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen kosten of “schutting laten plaatsen Hulsberg“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te plaatsen en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Wanneer u de hekwerk laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Wanneer u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel leiding van de procincie op de erfgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen kostenHet plaatsen van een erfafscheiding ijzeren frame laten maken kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak verstandig om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het zetten van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u enkele algemene stappen om die tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plaats van de tuinschutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet bij benadering 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Plaats een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de schutting is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te verven of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type erfafscheiding en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de schutting te zetten, is het altijd verstandig om professionele hulp te hebben. Dus lees meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven