“schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra voorlichting over verscheidene type tuinafscheidingen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland. Zo zijn er diverse type schuttingen beschikbaar, elk met hun afzonderlijke karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig vervaardigd zijn van beton of een variatie met betonpalen gecombineerd met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de vaakst voorkomende soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten hekwerken zijn verkrijgbaar in verscheidene soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken omheiningen en gaasschermen. Houten omheiningen geven een eigentijdse en warme charisma aan uw tuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn sterk, zijn duurzaam en behoeven zelden onderhoud. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen tuinafscheidingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: erfafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton tuinafscheidingen zijn goed opgewassen tegen het Nederlandse weer en kunnen dus goed tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Luxe schuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, klimop of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke omheiningen geven privacy en bescherming en voegen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het selecteren van een tuinschutting is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van de tuin en woonhuis, en vanzelfsprekend uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland of tuinpoort 110 cm breed op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de mooiste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland

Betonschuttingen zijn een stevige en geluidswerende mogelijkheid voor het afsluiten van uw achtertuin of perceel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die robuust in de grond worden geplaatst en achteraf worden afgevult met b.v. steen betonplaten.

Een beton erfafscheiding is een omheining waarbij de palen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinschutting wordt vaak gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de grond gezet en voorzien van beton mortel. Dan worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele bouw die opgewassen is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Gameren voor meer info.

Een betonnen tuinschutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswering. Bovendien is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Bovendien is er nagenoeg geen kans op rotting, aantasting door insecten of andere zaken die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton hekwerk kan afwisselen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een Lariks motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een wellustige uitstraling te geven.

Een beton schutting kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist meestal professionele montage. Daarnaast kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort omheining waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die perfect past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden vlak op elkaar gezet en met een mes en groef verbinding in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de omheining sterk en stabiel is. De planken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief simpel te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland of andere dingen zoals schutting laten plaatsen Erp. Indien u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de schutting geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hekwerk dat entree geeft tot de tuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschermen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland of schutting verhogen tegen inkijk.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen Nieuw-BeijerlandEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waarmee het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus klik hier om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton tuinafscheiding is een omheining die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de schutting zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding plaatsen: Een hout-beton hekwerk is een populaire keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dit het beste laten verrichten door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinafscheidingen of schutting laten plaatsen Dongen, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende materialen en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de prijzen en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer mededelen over de situatie van de perceelgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Schuttingdelen zijn een populair type omheining voor in de tuin. Ze zijn veelal gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Nieuw-Beijerland of “tuinhek 80 cm hoog“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te plaatsen en zijn verkrijgbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Wanneer u de hekwerk laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Indien u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel van de procincie op de perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen Nieuw-BeijerlandHet plaatsen van een tuinafscheiding hardhouten palen 7×7 Hornbach kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor een schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de omheining op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het zetten van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om die tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plek van de schutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de palen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet plusminus 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Plaats de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Wanneer de omheining is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te lakken of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type omheining en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus klik hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top