“schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra info over diverse soorten hekwerken en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage. Zo zijn er verscheidene soorten tuinafscheidingen leverbaar, ieder met hun eigen karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig gemaakt zijn van beton of een versie met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen 's-Gravenhage foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen 's-Gravenhage
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen 's-Gravenhage blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de vaakst verkochte soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten tuinschuttingen zijn beschikbaar in diverse houtsoorten, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw erf, maar vereisen wel wat onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn stevig, beschikken over een grote levensduur en vereisen minimaal onderhoud. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en stijlen. Hout beton omheiningen zijn beter opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dus prima tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke omheiningen bieden privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een erfafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en woonhuis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage of schutting laten plaatsen Middelrode op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste beton hout schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage

Een betonschutting is een duurzame en stijlvolle mogelijkheid voor het afsluiten van de achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die stevig in de bodem worden neerzetten en achteraf worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een beton hekwerk is een tuinafscheiding waarbij de betonpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt veel gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en voorzien van betonmortel. Achteraf worden de betonplaten ertussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die opgewassen is tegen verschillende weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage, kijk dan eens op ijzeren paal met voetplaat voor meer kennisgeving.

Een betonnen schutting biedt heel wat privacy en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe zuiver te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of overige problemen die bij houten hekwerken wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton erfafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een speelse uitstraling te geven.

Een betonnen omheining kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten tuinschutting en vereist doorgaans professionele installatie. Bovendien kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen 's-Gravenhage
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen 's-Gravenhage
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen 's-Gravenhage
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort omheining waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die uitstekend past bij diverse tuinstijlen. De balken worden plat op mekaar geplaatst en met een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de tuinafscheiding stevig en vaststaand is. De planken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief simpel te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage of overige zaken zoals houten poort op maat. Wanneer u de erfafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de hekwerk regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage”

Tot slot, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat toegang geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn leverbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw erfafscheiding en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afgrendelen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage of schutting laten plaatsen Hoek van Holland.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen 's-Gravenhage Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen 's-Gravenhage beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en schutting laten plaatsen ‘s-GravenhageDe luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waardoor het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus klik hier om er meer over te lezen. De luxe hout-beton schutting is een omheining die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton tuinschutting is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dit het beste laten verrichten door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding stevig en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn leverbaar in diverse maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te garanderen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of betonplaten 60 cm hoog, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer info krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de positie van de perceelgrens, dit kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage


Er zijn verschillende soorten schuttingdelen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn dikwijls gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen ‘s-Gravenhage of “douglas hout online bestellen“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding makkelijk te plaatsen en zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Ingeval u de hekwerk laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Soms liggen er kabels of glasvezel leidingen vlak tegen of zelfs op de erfgrens. Bij twijfeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen ‘s-GravenhageHet zetten van een hekwerk schutting laten plaatsen Nistelrode kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de tuinafscheiding op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u een aantal algemene stappen om de hekwerk te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Monteer de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de tuinschutting is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type omheining en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinafscheiding te zetten, is het altijd wijs om goede hulp in te schakelen. Dus tips als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top