“schutting laten plaatsen Wellen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wellen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra info over verscheidene soorten hekwerken en bijbehorende onderwerpen waar consumenten op zoeken zoals schutting laten plaatsen Wellen. Zo zijn er meerdere type tuinafscheidingen beschikbaar, ieder met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een versie met betonnen palen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Wellen foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wellen
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wellen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar modellen van de meest verkochte soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten erfafscheidingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en trellisschermen. Houten erfafscheidingen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw tuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn stevig, zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Ze zijn beschikbaar in gevariëerde kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dus goed tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een combinatie van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn leverbaar in verscheidene kleuren en stijlen. Luxe omheiningen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, klimmerkruid of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en bescherming en passen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een erfafscheiding is het essentieel om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en huis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Wellen of moet ik douglas hout behandelen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wellen

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende keus voor het afscheiden van uw achtertuin of kavel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonnen platen, die solide in de aarde worden neerzetten en vervolgens worden afgevult met bijvoorbeeld Elbe betonplaten.

Een betonnen erfafscheiding is een tuinafscheiding waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt meestal gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de grond geplaatst en voorzien van beton mortel. Achteraf worden de betonplaten daartussen geschoven. Dat zorgt voor een stevige en stabiele constructie die opgewassen is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Wellen, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Gendt voor meer kennisgeving.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Tevens is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op betonrot, aantasting door insecten of andere kwesties die bij houten omheiningen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton tuinafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afbouw en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan dikwijls wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist meestal goede installatie. Verder kan het een vrij zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wellen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wellen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wellen
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een model schutting waarbij de houten liggers zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die perfect past bij diverse tuinstijlen. De planken worden plat op mekaar gezet en met een tand-en-groef koppeling in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de tuinafscheiding stevig en stabiel is. De planken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief gemakkelijk te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over schutting laten plaatsen Wellen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen Zandhoven. Als u de erfafscheiding laat installeren door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de tuinafscheiding regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wellen”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw hekwerk en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wellen of schutting laten plaatsen Bost.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wellen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wellen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en schutting laten plaatsen WellenDe luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waarmee dit een populaire optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees informatie over erfafscheiding om er over te lezen. Een luxe hout-beton tuinafscheiding is een tuinafscheiding die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de erfafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een professional om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding plaatsen: Een hout-beton tuinschutting is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dit het beste laten doen door een professional om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding solide en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële bestanddelen van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere tuinafscheidingen of schutting laten plaatsen Bennekom, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer info krijgen over de prijzen en montage opties.


Als u twijfeld over de perceelgrens is het verstandig om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wellen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wellen


Er zijn verscheidene soorten tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen smaak en budget. Schuttingdelen zijn een populair type schutting voor in de tuin. Ze zijn dikwijls vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee liggende planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wellen of “schutting laten plaatsen Opoeteren“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief simpel te monteren en zijn leverbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Ingeval u de hekwerk laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Indien u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel leiding van de gemeente op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek aanvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WellenHet plaatsen van een omheining zelf houten poort maken kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de kennis en de geschikte gereedschappen om de schutting op een veilige en efficiënte manier te plaatsen.

Het zetten van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om de tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de hekwerk met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf gaten voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Plaats de tuinschermen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de hekwerk is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de erfafscheiding te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type erfafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de hekwerk te zetten, is het altijd pienter om professionele hulp te hebben. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven