“schutting laten plaatsen Werkendam”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Werkendam? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer voorlichting over verschillende type tuinschuttingen en gerelateerde onderwerpen waar consumenten naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Werkendam. Zo zijn er meerdere type tuinafscheidingen beschikbaar, ieder met hun aparte karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een variant met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Werkendam foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Werkendam
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Werkendam blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar modellen van de vaakst verkochte soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten schuttingen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een natuurlijke en warme charisma aan uw tuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn stevig, zijn duurzaam en vergen zelden onderhoud. Ze zijn leverbaar in meerdere kleuren, patronen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen gecombineerd worden met houten of metalen panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: hekwerken van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton tuinafscheidingen zijn beter opgewassen tegen ons klimaat en kunnen dus prima tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combinatie van hout, beton palen, hoge betonplaten en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en stijlen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen geven privacy en bescherming en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het selecteren van een tuinschutting is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en woning, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Werkendam of douglas hout kopen Roosendaal op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de fraaiste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Werkendam

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle mogelijkheid voor het afsluiten van uw achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonplaten, die solide in de grond worden aangebracht en achteraf worden afgevult met b.v. nostalgie betonplaten.

Een beton hekwerk is een schutting waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt meestal gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en aangestort met mortel specie. Naderhand worden de betonplaten daartussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele structuur die opgewassen is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Werkendam, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Vinkeveen voor extra informatie.

Een betonnen schutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er vrijwel geen risico op betonrot, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten hekwerken wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton omheining kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinafscheiding een fantasierijke uitstraling te geven.

Een betonnen hekwerk kan dikwijls wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist meestal goede montage. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Werkendam
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Werkendam
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Werkendam
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort erfafscheiding waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die perfect past bij diverse tuinstijlen. De balken worden vlak op mekaar gezet en met een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de erfafscheiding robuust en stabiel is. De planken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief simpel te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Werkendam of overige dingen zoals douglas hout olie of beits. Wanneer u de tuinafscheiding laat installeren door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is voornaam om de omheining regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Werkendam”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw schutting en de stijl van de achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschermen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Werkendam of schutting laten plaatsen Putten.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Werkendam Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Werkendam beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en schutting laten plaatsen WerkendamEen luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waarmee het een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus vraag en antwoord om er over te weten te komen. De luxe hout-beton schutting is een omheining die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een professional om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton hekwerk plaatsen: Een hout-beton omheining is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de schutting solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere schuttingen of schutting laten plaatsen Spaubeek, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse benodigdheden en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de tarieven en installatie opties.


Indien u twijfeld over de erfgrens is het soms wijs om eerst contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Werkendam

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Werkendam


Er zijn verscheidene type schuttingdelen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn meestal gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Werkendam of “schutting laten plaatsen Tessenderlo“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te monteren en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Wanneer u de tuinafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Soms liggen er kabels of glasvezel leidingen precies tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij aarzeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WerkendamHet zetten van een hekwerk Nobifix planken voor buiten kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak raadzaam om hiervoor de schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de schutting op een goede en efficiënte manier te plaatsen.

Het zetten van een tuinschutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om de erfafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plaats van de hekwerk met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de tuinafscheiding op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Plaats de tuinschermen rechtop tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Wanneer de omheining is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene handleiding is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type schutting en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de tuinafscheiding te zetten, is het altijd verstandig om goede hulp in te schakelen. Dus vraag en antwoord als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top