“schutting laten plaatsen Wessem”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wessem? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer kennisgeving over verschillende type tuinafscheidingen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken zoals schutting laten plaatsen Wessem. Zo zijn er diverse type hekwerken leverbaar, ieder met hun eigen karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen gecombineerd met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Wessem foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wessem
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wessem blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de vaakst voorkomende soorten erfafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw erf, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinafscheidingen zijn sterk, zijn duurzaam en verlangen zelden onderhoud. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen hekwerken kunnen gecombineerd worden met tuinhout of metalen panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten en stijlen. Hout beton erfafscheidingen zijn keurig bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus goed tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, betonpalen, duurzame betonplaten en zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Luxe erfafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke schuttingen geven privacy en bescherming en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw erf.

Bij het uitkiezen van een schutting is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en woning, en vanzelfsprekend uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen Wessem of schutting laten plaatsen Kerkrade op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de fraaiste luxe schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wessem

Betonschuttingen zijn een sterke en geluidswerende optie voor het afsluiten van de tuin of kavel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die solide in de bodem worden neerzetten en achteraf worden afgevult met b.v. steen betonplaten.

Een beton hekwerk is een omheining waarbij de staanders en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt doorgaans gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en aangestort met betonmortel. Dan worden de betonnen platen ertussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele constructie die opgewassen is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Wessem, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Kraainem voor meer info.

Een betonnen erfafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Bovendien is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Bovendien is er vrijwel geen risico op rotting, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen hekwerk kan verschillen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist meestal professionele installatie. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wessem
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wessem
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wessem
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw achtertuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model tuinschutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die prima past bij diverse tuinstijlen. De planken worden plat op mekaar geplaatst en met een tand-en-groef verbinding in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk robuust en stabiel is. De balken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Wessem of afwijkende dingen zoals schutting laten plaatsen sint-Pieters-Rode. Ingeval u de hekwerk laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de erfafscheiding geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wessem”

Tot slot, een tuinpoort is een poort of hekwerk dat entree geeft tot de tuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw erfafscheiding en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wessem of houtenschutting met betonpalen.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Ingeval u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wessem Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wessem beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en schutting laten plaatsen WessemEen luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk hier om er over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinafscheiding is een erfafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton schutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een professional om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton tuinafscheiding is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dat het beste laten doen door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de tuinafscheiding sterk en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te waarborgen.

Als u op zoek bent naar andere tuinafscheidingen of groene aanslag verwijderen composiet, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer vertellen over de locatie van uw perceelgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wessem

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wessem


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verschillende maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type schutting voor in de tuin. Ze zijn dikwijls gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee liggende planken. De planken worden normaliter ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wessem of “rabat gespoten of gedompeld“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te monteren en zijn leverbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Wanneer u de omheining laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Mogelijk liggen er kabels of slangen precies tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij aarzeling kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WessemHet plaatsen van een erfafscheiding schutting laten plaatsen Grote Heide kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor een schutting expert in te schakelen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de omheining op een goede en efficiënte manier te plaatsen.

Het plaatsen van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om de tuinschutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de hekwerk met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de palen Graaf openingen voor de schuttingpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen rechtop tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te schilderen of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de omheining te zetten, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top