“schutting laten plaatsen Wezel”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wezel? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer informatie over diverse type erfafscheidingen en gerelateerde onderwerpen waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Wezel. Zo zijn er verschillende type tuinafscheidingen beschikbaar, ieder met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een variatie met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Wezel foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wezel
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wezel blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de meest verkochte soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn stabiel, beschikken over een lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen schuttingen kunnen gecombineerd worden met houten of trellis panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Hout beton schuttingen zijn perfect bestand tegen ons klimaat en kunnen dus prima tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinschuttingen bestaan uit een combinatie van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen geven privacy en beschutting en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een tuinafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw eigen voorkeuren, de stijl van uw achtertuin en huis, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Wezel of schutting laten plaatsen Balk op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de mooiste beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wezel

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle keus voor het afsluiten van de achtertuin of kavel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die robuust in de bodem worden neerzetten en daarna worden afgevult met bijvoorbeeld Elbe betonplaten.

Een beton tuinafscheiding is een omheining waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt meestal gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de aarde gezet en aangestort met betonmortel. Vervolgens worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een stevige en stabiele constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Wezel, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Rheden voor extra kennisgeving.

Een betonnen omheining biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Daarnaast is er vrijwel geen risico op rotting, aantasting door insecten of overige zaken die bij houten tuinafscheidingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen hekwerk kan verschillen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een wellustige uitstraling te geven.

Een beton omheining kan toch wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist veelal goede montage. Daarnaast kan het een erg zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wezel
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wezel
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wezel
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort erfafscheiding waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die perfect past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden horizontaal op elkaar gezet en met een mes en groef koppeling in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de hekwerk stevig en vaststaand is. De planken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Bovendien is het relatief gemakkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees door over schutting laten plaatsen Wezel of overige dingen zoals schutting laten plaatsen Zutphen. Indien u de tuinafscheiding laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stevig en veilig is. Het is belangrijk om de hekwerk geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wezel”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hek dat entree geeft tot de tuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wezel of schutting laten plaatsen Helvoirt.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wezel Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wezel beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en schutting laten plaatsen WezelDe luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waardoor het een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus meer informatie om er over te lezen. De luxe hout-beton schutting is een erfafscheiding die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton schutting is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dit het beste laten verrichten door een professional om ervoor te zorgen dat de schutting sterk en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere hekwerken of kleine tuin met gras, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de locatie van de erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wezel

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wezel


Er zijn verschillende type schuttingdelen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen smaak en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn veelal vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden normaliter ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wezel of “toog kant en klaar“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding makkelijk te monteren en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Tuinschermen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Ingeval u de tuinafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Af en toe liggen er kabels of slangen direct tegen of zelfs op de erfgrens. Bij aarzeling kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WezelHet zetten van een tuinschutting schutting laten plaatsen Middelsluis kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor een schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de expertise en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een veilige en efficiënte wijze te plaatsen.

Het zetten van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hier vindt u enkele basis stappen om die hekwerk te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plek van de schutting met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de betonpalen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Plaats de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de tuinafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met hulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te verven of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te zetten, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus vraag en antwoord als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven