“schutting laten plaatsen Wijnegem”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wijnegem? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer informatie over diverse type tuinschuttingen en gerelateerde thema`s waar huiseigenaren naar zoeken zoals schutting laten plaatsen Wijnegem. Zo zijn er verscheidene soorten erfafscheidingen leverbaar, ieder met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig vervaardigd zijn van beton of een variatie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Wijnegem foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wijnegem
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wijnegem blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele voorbeelden van de meest verkochte soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinafscheidingen zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken erfafscheidingen en gaasschermen. Houten tuinschuttingen geven een eigentijdse en warme charisma aan uw tuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn krachtig, zijn duurzaam en behoeven minimaal onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met tuinhout of trellis panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, stevig en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton erfafscheidingen zijn perfect opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dus goed tegen nattigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke omheiningen bieden privacy en veiligheid en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het selecteren van een erfafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van uw achtertuin en huis, en uiteraard uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen Wijnegem of schutting laten plaatsenschoonoord op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de fraaiste betonnen schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wijnegem

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende keus voor het afscheiden van uw achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die stabiel in de aarde worden neerzetten en vervolgens worden afgewerkt met bijvoorbeeld hout nerf betonplaten.

Een beton omheining is een tuinafscheiding waarbij de palen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt dikwijls gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en aangestort met beton mortel. Naderhand worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die bestand is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Wijnegem, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Ruinerwold voor meer informatie.

Een betonnen schutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Tevens is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen risico op rotting, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten schuttingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een beton tuinafscheiding kan dikwijls wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten omheining en vereist doorgaans goede installatie. Verder kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wijnegem
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wijnegem
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wijnegem
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort tuinschutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die prima past bij diverse tuinstijlen. De planken worden horizontaal op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk robuust en stabiel is. De planken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief eenvoudig te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Wijnegem of afwijkende dingen zoals keerwand hout of beton. Ingeval u de hekwerk laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de tuinafscheiding geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wijnegem”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat entree geeft tot de tuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw schutting en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afgrendelen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wijnegem of schutting laten plaatsen Oost-Souburg.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wijnegem Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wijnegem beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en schutting laten plaatsen WijnegemDe luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waardoor het een populaire optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk eens verder om er meer over te weten te komen. Een luxe hout-beton tuinafscheiding is een hekwerk die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de schutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton tuinafscheiding is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten verrichten door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding solide en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te waarborgen.

Als u op zoek bent naar andere schuttingen of schutting laten plaatsen Rilland, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de tarieven en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de situatie van uw perceelgrens, dit kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wijnegem

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wijnegem


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Schuttingdelen zijn een populair type omheining voor in de tuin. Ze zijn veelal gemaakt van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 liggende planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wijnegem of “hoe lang beton uitharden“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te plaatsen en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Als u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Mogelijk liggen er kabels of leidingen strak tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij twijfel kunt u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WijnegemHet zetten van een tuinafscheiding schutting laten plaatsen Harkstede kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de tuinschutting op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u enkele algemene stappen om een hekwerk te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de plek van de tuinschutting met houten paaltjes en touw. Meet nauwkeurig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Plaats de tuinschermen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Indien de tuinafscheiding is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene handleiding is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type omheining en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp in te schakelen. Dus bezoek deze pagina als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top