“schutting laten plaatsen Wognum”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wognum? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra voorlichting over verscheidene soorten hekwerken en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Wognum. Zo zijn er diverse soorten tuinschuttingen leverbaar, elk met hun aparte kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Wognum foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wognum
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wognum blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele modellen van de meest verkochte soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten hekwerken zijn beschikbaar in diverse houtsoorten, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten staanders hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn krachtig, beschikken over een lange levensduur en behoeven minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen hekwerken kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Hout beton tuinafscheidingen zijn keurig bestand tegen het Nederlandse weer en kunnen dus goed tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton schuttingen bestaan uit een samenstelling van hout, beton palen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Luxe tuinafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie voor een groene schutting. Natuurlijke tuinschuttingen bieden privacy en bescherming en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw erf.

Bij het selecteren van een hekwerk is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woning, en uiteraard uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Wognum of achterkant Zweeds rabatschutting op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Bij Prins Schuttingen vind u de voordeligste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wognum

Een beton schutting is een stevige en stijlvolle keus voor het afsluiten van uw achtertuin of kavel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonplaten, die robuust in de grond worden neerzetten en achteraf worden afgevult met b.v. Elbe betonplaten.

Een betonnen tuinschutting is een omheining waarbij de palen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinschutting wordt veel gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de bodem gezet en voorzien van beton mortel. Daarna worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele bouw die opgewassen is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Wognum, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Oenkerk voor meer info.

Een betonnen schutting biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Tevens is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe zuiver te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er nagenoeg geen kans op betonrot, aantasting door insecten of andere zaken die bij houten tuinschuttingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinschutting kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton schutting kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wognum
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wognum
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wognum
Dubbele poort
Veel keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type omheining waarbij de houten liggers zijn voorzien van een profiel dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die perfect past bij diverse tuinstijlen. De balken worden horizontaal op elkaar gezet en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de tuinschutting sterk en vaststaand is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Verder is het relatief eenvoudig te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Wognum of andere dingen zoals tuinen met zwarte schuttingen. Wanneer u de tuinschutting laat plaatsen door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de tuinafscheiding regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wognum”

Tot slot, een tuinpoort is een deur of hek dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw tuinschutting en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afgrendelen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wognum of schutting laten plaatsen Spijkenisse.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wognum Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wognum beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen WognumEen luxe hout beton schutting combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waardoor het een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips om er over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinschutting is een tuinafscheiding die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve schermen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining zetten: Een hout-beton tuinafscheiding is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de hekwerk sterk en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere schuttingen of schutting laten plaatsen Opglabbeek, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer informatie krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de situatie van uw erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wognum

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wognum


Er zijn verscheidene type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de tuin. Ze zijn doorgaans vervaardigd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee horizontale planken. De planken worden gewoonlijk gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wognum of “zwarte verf voor Zweeds rabat“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te zetten en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een prima keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Wanneer u de tuinschutting laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Mogelijk liggen er kabels of glasvezel leidingen precies tegen of zelfs binnen de perceelgrens. Bij twijfel kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WognumHet zetten van een tuinschutting hout behandelen voor buiten kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor een professional in te schakelen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de hekwerk op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal algemene stappen om die tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de erfafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de tuinafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de palen Graaf gaten voor de betonpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet bij benadering 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Indien de tuinafscheiding is neergezet, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met hulp van houtvuller, maar dit word sporadisch of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinafscheiding en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te zetten, is het altijd verstandig om professionele hulp in te schakelen. Dus lees hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top