“schutting laten plaatsen Wommelgem”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Wommelgem? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra voorlichting over verschillende type erfafscheidingen en gerelateerde onderwerpen waar consumenten op zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Wommelgem. Zo zijn er verscheidene soorten hekwerken leverbaar, elk met hun aparte karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een variant met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Wommelgem foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Wommelgem
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Wommelgem blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar type’s van de meest voorkomende soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten erfafscheidingen zijn verkrijgbaar in gevariëerde soorten hout, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken omheiningen en gaasschermen. Houten erfafscheidingen geven een natuurlijke en warme charisma aan uw achtertuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn robuust, zijn duurzaam en vereisen zelden onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Hout beton tuinschuttingen zijn beter opgewassen tegen ons klimaat en kunnen dus goed tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton schuttingen bestaan uit een samenstelling van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, haagwinde of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus voor een groene schutting. Natuurlijke omheiningen geven privacy en veiligheid en passen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een omheining is het essentieel om rekening te houden met uw eigen voorkeuren, de stijl van uw tuin en woonhuis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Wommelgem of schutting laten plaatsen sint-Pieters-Voeren op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste luxe hout beton schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Wommelgem

Betonschuttingen zijn een stevige en stijlvolle keus voor het afscheiden van de achtertuin of perceel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonnen platen, die robuust in de bodem worden geplaatst en vervolgens worden afgevult met b.v. hout nerf betonplaten.

Een beton omheining is een erfafscheiding waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt doorgaans gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de grond gezet en aangestort met betonmortel. Dan worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele bouw die bestand is tegen verschillende weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan schutting laten plaatsen Wommelgem, kijk dan ook eens op douglas houten tafel behandelen voor extra info.

Een betonnen tuinafscheiding biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Bovendien is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of andere zaken die bij houten erfafscheidingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton omheining kan varieren, afhankelijk van de productie en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een wellustige uitstraling te geven.

Een beton tuinschutting kan dikwijls wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten schutting en vereist doorgaans goede montage. Daarbij kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Wommelgem
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Wommelgem
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Wommelgem
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een type tuinschutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die perfect past bij diverse tuinstijlen. De planken worden vlak op elkaar gezet en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de tuinschutting stevig en vaststaand is. De planken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Wommelgem of andere dingen zoals 23 planks tuinschermen. Indien u de hekwerk laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is. Het is voornaam om de omheining regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende beits om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Wommelgem”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw omheining en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afgrendelen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Wommelgem of afdeklat schutting.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Ingeval u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Wommelgem Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Wommelgem beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton hekwerk en schutting laten plaatsen WommelgemDe luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waardoor dit een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips over schuttingen om er over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinafscheiding is een tuinschutting die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinschutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding plaatsen: Een hout-beton erfafscheiding is een goede keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een professional om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn essentiële bestanddelen van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de schutting te waarborgen.

Als u op zoek bent naar nieuwe schuttingen of verschil douglas en grenen, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse benodigdheden en designs bekijken en meer informatie krijgen over de prijzen en montage opties.


Indien u twijfeld over de erfgrens is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Wommelgem

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Wommelgem


Er zijn verscheidene soorten tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de tuin. Ze zijn vaak geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Wommelgem of “schutting laten plaatsen Goetsenhoven“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief eenvoudig te plaatsen en zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Als u de omheining laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Mogelijk liggen er buizen of slangen strak tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij twijfeling kunt u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen WommelgemHet plaatsen van een tuinschutting zelf deur maken van planken kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor een schutting expert voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een veilige en efficiënte manier te plaatsen.

Het plaatsen van een omheining kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om de tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plaats van de erfafscheiding met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de hekwerk is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene handleiding is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type erfafscheiding en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp te hebben. Dus kijk hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top