“schutting laten plaatsen Zevenaar”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Zevenaar? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u meer kennisgeving over verscheidene type schuttingen en bijbehorende onderwerpen waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Zevenaar. Zo zijn er verschillende type erfafscheidingen beschikbaar, elk met hun afzonderlijke eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen vervaardigd zijn van beton of een variant met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Zevenaar foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Zevenaar
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Zevenaar blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar modellen van de vaakst voorkomende soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten tuinafscheidingen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en gaasschermen. Houten hekwerken geven een natuurlijke en warme charisma aan uw tuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten staanders hebben immers niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen hekwerken zijn krachtig, hebben een lange levensduur en vereisen zelden onderhoud. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen erfafscheidingen kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: erfafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten en modellen. Hout beton omheiningen zijn keurig opgewassen tegen weersinvloeden en kunnen dus goed tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een combinatie van hout, beton staanders, hoge betonplaten en zijn beschikbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke hekwerken geven privacy en beschutting en voegen een natuurlijke aura toe aan uw erf.

Bij het selecteren van een hekwerk is het belangrijk om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en woning, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Zevenaar of schutting laten plaatsen Engsbergen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de beste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Zevenaar

Een betonschutting is een duurzame en stijlvolle keus voor het afscheiden van uw achtertuin of perceel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonplaten, die stevig in de grond worden neerzetten en daarna worden afgevult met bijvoorbeeld Lariks betonplaten.

Een beton schutting is een omheining waarbij de staanders en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt meestal gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem geplaatst en aangestort met betonmortel. Dan worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele constructie die opgewassen is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Zevenaar, kijk dan ook eens op beits voor douglas hout voor meer info.

Een betonnen hekwerk biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Bovendien is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Verder is er nagenoeg geen kans op rotting, aantasting door insecten of andere kwesties die bij houten tuinschuttingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton hekwerk kan afwisselen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton tuinafscheiding kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist doorgaans professionele montage. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Zevenaar
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Zevenaar
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Zevenaar
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model erfafscheiding waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die prima past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden horizontaal op mekaar gezet en met een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk sterk en stabiel is. De planken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Verder is het relatief simpel te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over schutting laten plaatsen Zevenaar of afwijkende zaken zoals houtenspanten op maat. Indien u de tuinschutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is. Het is belangrijk om de hekwerk geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Zevenaar”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat toegang geeft tot de achtertuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de correcte afmetingen te kiezen die bij uw tuinafscheiding en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Zevenaar of schutting laten plaatsen Lommel.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Zevenaar Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Zevenaar beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen ZevenaarDe luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de warme uitstraling van hout, waardoor dit een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus tips over schuttingen om er meer over te lezen. Een luxe hout-beton hekwerk is een omheining die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n omheining kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende schermen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding plaatsen: Een hout-beton schutting is een populaire keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dat het beste laten verrichten door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de hekwerk solide en standvastig is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar andere erfafscheidingen of schutting laten plaatsen Borger, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer info krijgen over de tarieven en montage opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de locatie van uw perceelgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Zevenaar

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Zevenaar


Er zijn verschillende type schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn vaak gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Zevenaar of “meer in hout Barneveld“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te monteren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Ingeval u de schutting laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Soms liggen er kabels of slangen precies tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfel kunt u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen ZevenaarHet plaatsen van een schutting schutting laten plaatsen Berlaar-Heikant kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak raadzaam om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de omheining op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het plaatsen van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u enkele algemene stappen om die hekwerk te zetten:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de plaats van de tuinschutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de betonpalen Graaf gaten voor de betonpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet bij benadering 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Zet een afdeklat bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Wanneer de omheining is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te lakken of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene instructie is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de erfafscheiding te plaatsen, is het altijd pienter om goede hulp te hebben. Dus klik hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top