“schutting laten plaatsen Zoetermeer”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Zoetermeer? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra voorlichting over verschillende type erfafscheidingen en gerelateerde onderwerpen waar mensen naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Zoetermeer. Zo zijn er verschillende soorten erfafscheidingen leverbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal vervaardigd zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Zoetermeer foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Zoetermeer
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Zoetermeer blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat type’s van de vaakst verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten omheiningen zijn leverbaar in verschillende soorten hout, kleuren en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinschuttingen en trellisschermen. Houten erfafscheidingen geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw tuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen omheiningen zijn robuust, hebben een grote levensduur en vereisen weinig onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, patronen en texturen. Betonnen tuinafscheidingen kunnen gecombineerd worden met houten of metalen panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinschuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton hekwerken zijn keurig opgewassen tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus beter tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een samenstelling van hout, beton palen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Luxe omheiningen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en beschutting en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een erfafscheiding is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en huis, en uiteraard uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Zoetermeer of wat is de erfgrens op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste betonnen schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Zoetermeer

Betonschuttingen zijn een duurzame en stijlvolle keus voor het afscheiden van de tuin of kavel. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonplaten, die solide in de bodem worden geplaatst en achteraf worden afgevult met b.v. Elbe betonplaten.

Een beton erfafscheiding is een tuinschutting waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt veel gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de aarde geplaatst en aangestort met mortel specie. Dan worden de betonnen platen ertussen geschoven. Dat zorgt voor een sterke en stabiele structuur die bestand is tegen diverse weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Zoetermeer, kijk dan ook eens op poort hang en sluitwerk voor meer kennisgeving.

Een betonnen schutting biedt heel wat privacy en kan ook bijdragen als geluidswering. Bovendien is het naar verhouding simpel te onderhouden door het af en toe schoon te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Bovendien is er vrijwel geen kans op rotting, aantasting door insecten of andere problemen die bij houten schuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinafscheiding kan afwisselen, afhankelijk van de productie en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een speelse uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan toch wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten tuinschutting en vereist meestal professionele montage. Bovendien kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Zoetermeer
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Zoetermeer
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Zoetermeer
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw perceel af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model omheining waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die uitstekend past bij verschillende tuinstijlen. De planken worden plat op mekaar gezet en met een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de tuinschutting stevig en vaststaand is. De balken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief makkelijk te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Zoetermeer of andere dingen zoals schutting laten plaatsen Hemiksem. Ingeval u de hekwerk laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de hekwerk regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Zoetermeer”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hek dat toegang geeft tot de tuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw schutting en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Zoetermeer of schutting laten plaatsen Pellenberg.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Zoetermeer Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Zoetermeer beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen ZoetermeerEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee het een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk eens op deze pagina om er meer over te lezen. Een luxe hout-beton tuinschutting is een erfafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de omheining zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton omheining is een goede keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dit het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de omheining solide en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn essentiële componenten van de hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de schutting te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe hekwerken of schutting laten plaatsen Montfoort, kunt u online zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de prijzen en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer vertellen over de locatie van de perceelgrens, dit kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Zoetermeer

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Zoetermeer


Er zijn verscheidene type tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn doorgaans geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden doorgaans ondersteund door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Zoetermeer of “schutting laten plaatsen Groenlo“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief simpel te monteren en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Als u de schutting laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Als u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel leiding van de gemeente op uw erfgrens ligt kunt u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen ZoetermeerHet plaatsen van een omheining houten tuinhek op maat kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de omheining op een veilige en efficiënte manier te plaatsen.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal algemene stappen om die tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plaats van de tuinschutting met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de betonpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de erfafscheiding te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type hekwerk en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te plaatsen, is het altijd wijs om goede hulp te hebben. Dus kijk hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top