“schutting laten plaatsen Zondereigen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Zondereigen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u meer voorlichting over diverse soorten schuttingen en bijbehorende thema`s waar woningbezitters op zoeken zoals schutting laten plaatsen Zondereigen. Zo zijn er verscheidene soorten hekwerken beschikbaar, ieder met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal gemaakt zijn van beton of een variatie met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

schutting laten plaatsen Zondereigen foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Zondereigen
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Zondereigen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de vaakst verkochte soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten schuttingen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken omheiningen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een eigentijdse en frisse charisma aan uw erf, maar vereisen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn robuust, zijn duurzaam en vergen minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in gevariëerde kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Hout beton tuinafscheidingen zijn keurig opgewassen tegen weersinvloeden en kunnen dus prima tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten en stijlen. Luxe schuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke schuttingen geven privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het uitzoeken van een tuinschutting is het essentieel om rekening te houden met uw eigen voorliefdes, de stijl van uw tuin en huis, en natuurlijk uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsen Zondereigen of houten tuinpoort met stalen frame op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste luxe schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Zondereigen

Een betonschutting is een duurzame en stijlvolle optie voor het afsluiten van de tuin of perceel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonnen platen, die robuust in de aarde worden geplaatst en achteraf worden afgewerkt met bijvoorbeeld Lariks betonplaten.

Een betonnen tuinschutting is een schutting waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt dikwijls gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de aarde gezet en voorzien van betonmortel. Vervolgens worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een sterke en stabiele opbouw die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Zondereigen, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Wellen voor extra info.

Een betonnen erfafscheiding biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Daarnaast is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Bovendien is er nagenoeg geen kans op betonrot, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten schuttingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton tuinafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een wellustige uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten schutting en vereist doorgaans professionele montage. Verder kan het een erg zware en onhandige samenstelling zijn om te verplaatsen en te plaatsen.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Zondereigen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Zondereigen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Zondereigen
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort tuinafscheiding waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die goed past bij diverse tuinstijlen. De planken worden plat op elkaar geplaatst en met een mes en groef verbinding in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de erfafscheiding solide en stabiel is. De balken worden gewoonlijk gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief eenvoudig te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Zondereigen of afwijkende dingen zoals schutting laten plaatsen Wijk aan Zee. Wanneer u de erfafscheiding laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stevig en veilig is. Het is voornaam om de omheining regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Zondereigen”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw tuinafscheiding en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afgrendelen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en safe zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Zondereigen of schutting laten plaatsen Wouw.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Zondereigen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Zondereigen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en schutting laten plaatsen ZondereigenEen luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waarmee het een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus kijk eens verder om er meer over te lezen. De luxe hout-beton schutting is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan b.v. worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinschutting zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de hekwerk naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton erfafscheiding plaatsen: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te plaatsen, kunt u dat het beste laten doen door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de tuinschutting solide en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de omheining te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar andere hekwerken of hek in het engels, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u diverse benodigdheden en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de tarieven en montage opties.


Wanneer u twijfeld over de perceelgrens is het verstandig om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Zondereigen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Zondereigen


Er zijn verschillende type tuinschermen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen voorkeur en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn vaak geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee liggende planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Zondereigen of “schutting laten plaatsen Achterveld“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief eenvoudig te zetten en zijn verkrijgbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw eigen voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u b.v. klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Wanneer u de tuinafscheiding laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Soms liggen er kabels of slangen precies tegen of zelfs binnen de perceelgrens. Bij twijfel kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen ZondereigenHet plaatsen van een hekwerk 21 planks tuinscherm kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de kennis en de juiste gereedschappen om de omheining op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het plaatsen van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om een schutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de locatie van de tuinschutting met houten paaltjes en draad. Meet nauwkeurig de lengte van de hekwerk op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de betonpalen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie zand. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de schuttingdelen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de omheining is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van houtvuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te verven of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type erfafscheiding en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de schutting te zetten, is het altijd wijs om professionele hulp te hebben. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top