“schutting laten plaatsen Zundert”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsen Zundert? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra kennisgeving over verschillende soorten schuttingen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld schutting laten plaatsen Zundert. Zo zijn er meerdere type tuinschuttingen beschikbaar, elk met hun afzonderlijke karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsen Zundert foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsen Zundert
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsen Zundert blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar voorbeelden van de meest voorkomende soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten tuinschuttingen zijn leverbaar in verschillende soorten hout, kleurcombinaties en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten tuinschuttingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw erf, maar vereisen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn robuust, zijn duurzaam en vergen minimaal onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en texturen. Betonnen schuttingen kunnen in combinatie met tuinhout of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Hout beton omheiningen zijn keurig opgewassen tegen het Nederlandse weer en kunnen dus beter tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton erfafscheidingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Luxe tuinschuttingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, klimmerkruid of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie voor een groene schutting. Natuurlijke schuttingen bieden privacy en bescherming en passen een natuurlijke aura toe aan uw tuin.

Bij het uitkiezen van een tuinschutting is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de achtertuin en woning, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over schutting laten plaatsen Zundert of schutting laten plaatsen Bree op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de mooiste beton hout schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsen Zundert

Betonschuttingen zijn een stevige en stijlvolle mogelijkheid voor het afsluiten van uw achtertuin of terrein. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die robuust in de aarde worden aangebracht en daarna worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen erfafscheiding is een hekwerk waarbij de palen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type hekwerk wordt meestal gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonpalen worden in de aarde geplaatst en voorzien van mortel specie. Daarna worden de betonplaten ertussen geschoven. Dit zorgt voor een sterke en stabiele structuur die bestand is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsen Zundert, kijk dan ook eens op balk aan beton bevestigen voor extra info.

Een betonnen schutting biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Daarnaast is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op betonrot, aantasting door insecten of overige problemen die bij houten omheiningen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinafscheiding kan verschillen, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een beton hekwerk kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinafscheiding en vereist veelal goede montage. Daarnaast kan het een vrij zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsen Zundert
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsen Zundert
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsen Zundert
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw achtertuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een type tuinschutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die goed past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden horizontaal op elkaar geplaatst en met een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de erfafscheiding solide en stabiel is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief makkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsen Zundert of andere dingen zoals schutting laten plaatsen Breskens. Wanneer u de erfafscheiding laat installeren door een professional, weet u weliswaar zeker dat deze stevig en veilig is. Het is belangrijk om de tuinafscheiding regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsen Zundert”

Tot slot, een tuinpoort is een uitgang of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw tuinschutting en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsen Zundert of schutting laten plaatsen Koewacht.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsen Zundert Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsen Zundert beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en schutting laten plaatsen ZundertEen luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waardoor het een populaire optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees er alles over om er over te lezen. Een luxe hout-beton erfafscheiding is een schutting die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n hekwerk kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de erfafscheiding zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de schutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding plaatsen: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professional om ervoor te zorgen dat de omheining stevig en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of schutting laten plaatsen Malden, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de tarieven en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de positie van uw perceelgrens, dit kost maar enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over schutting laten plaatsen Zundert

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsen Zundert


Er zijn verschillende soorten tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verschillende maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn vaak geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee liggende planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de grond zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsen Zundert of “schutting met klimop ertussen“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding simpel te zetten en zijn beschikbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te vergroten. Wanneer u de omheining laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Soms liggen er kabels of glasvezel leidingen direct tegen of zelfs op de erfgrens. Bij aarzeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen ZundertHet plaatsen van een hekwerk schutting laten plaatsen Tollebeek kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor de professional in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de erfafscheiding op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het zetten van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en gereedschap is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om de omheining te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plek van de hekwerk met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Zet de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Plaats een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de omheining te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene uitleg is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type omheining en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de schutting te zetten, is het altijd wijs om professionele hulp te hebben. Dus klik hier als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top