“schutting laten plaatsenslagharen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over schutting laten plaatsenslagharen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra informatie over verscheidene type tuinschuttingen en gerelateerde onderwerpen waar huiseigenaren op zoeken zoals schutting laten plaatsenslagharen. Zo zijn er meerdere type tuinschuttingen leverbaar, ieder met hun eigen kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal vervaardigd zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

schutting laten plaatsenslagharen foto
Dubbele poort Nobifix
Info schutting laten plaatsenslagharen
Tuinschutting met raster
schutting laten plaatsenslagharen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele voorbeelden van de meest verkochte soorten erfafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten omheiningen zijn leverbaar in gevariëerde houtsoorten, tinten en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken omheiningen en gaasschermen. Houten hekwerken geven een natuurlijke en frisse charisma aan uw achtertuin, maar vereisen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten schuttingpalen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinschuttingen zijn stabiel, zijn duurzaam en verlangen weinig onderhoud. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en stijlen. Hout beton schuttingen zijn keurig bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus beter tegen vochtigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Luxe schuttingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, klimmerkruid of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinschuttingen bieden privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw erf.

Bij het uitkiezen van een tuinafscheiding is het relevant om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van uw tuin en woning, en vanzelfsprekend uw budget. Lees meer over schutting laten plaatsenslagharen of valt een schutting onder inboedel op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de fraaiste betonnen schuttingen”

Betonschutting of schutting laten plaatsenslagharen

Betonschuttingen zijn een duurzame en geluidswerende mogelijkheid voor het afscheiden van uw achtertuin of erf. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonnen platen, die stevig in de bodem worden neerzetten en vervolgens worden afgewerkt met bijvoorbeeld rots betonplaten.

Een beton erfafscheiding is een schutting waarbij de staanders en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type erfafscheiding wordt doorgaans gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonnen palen worden in de grond geplaatst en aangestort met mortel specie. Dan worden de betonnen platen daartussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele bouw die bestand is tegen verscheidene weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan schutting laten plaatsenslagharen, kijk dan eens op schutting met deur plaatsen voor meer info.

Een betonnen hekwerk biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswering. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe zuiver te maken met b.v. een hogedrukspuit. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op rotting, insectenplagen of andere zaken die bij houten hekwerken wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen tuinschutting kan afwisselen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de beton platen. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een speelse uitstraling te geven.

Een beton schutting kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist doorgaans professionele montage. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren schutting laten plaatsenslagharen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting schutting laten plaatsenslagharen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting schutting laten plaatsenslagharen
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel erfafscheidingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort schutting waarbij de houten planken zijn voorzien van een profiel dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling die prima past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden plat op elkaar geplaatst en door middel van een mes en groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de schutting stevig en stabiel is. De balken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Bovendien is het relatief gemakkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over schutting laten plaatsenslagharen of andere zaken zoals schutting laten plaatsen Lobith. Wanneer u de omheining laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de erfafscheiding geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “schutting laten plaatsenslagharen”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hek dat toegang geeft tot de achtertuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is essentieel om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw erfafscheiding en de stijl van de tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over schutting laten plaatsenslagharen of schutting laten plaatsen Herent.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

schutting laten plaatsenslagharen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
schutting laten plaatsenslagharen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en schutting laten plaatsenslagharenEen luxe hout beton tuinschutting combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waarmee het een goede optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus klik hier om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton hekwerk is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan verder worden voorzien van afwisselende elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen leverbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton hekwerk kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton omheining is een goede keuze wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de schutting stevig en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of metalen poorten en hekwerken, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer voorlichting krijgen over de prijzen en montage opties.


Als u twijfeld over de erfgrens is het begrijpelijk om van te voren contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over schutting laten plaatsenslagharen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over schutting laten plaatsenslagharen


Er zijn verschillende type tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type omheining voor in de achtertuin. Ze zijn dikwijls vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee horizontale planken. De planken worden normaliter ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over schutting laten plaatsenslagharen of “wat is het beste hout voor buiten“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief gemakkelijk te monteren en zijn leverbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Ingeval u de erfafscheiding laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stevig en veilig is.


Incidenteel liggen er kabels of slangen direct tegen of zelfs binnen de perceelgrens. Bij aarzeling kan u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals schutting laten plaatsenslagharenHet zetten van een tuinschutting Nobifix buitendeur met dubbel glas kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak raadzaam om hiervoor een schuttingbouwer voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de tuinschutting op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het plaatsen van een tuinafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal algemene stappen om een tuinafscheiding te zetten:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de hekwerk met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Plaats de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Zet een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het schuttingdeel vroeg gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Wanneer de hekwerk is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met behulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinafscheiding te zetten, is het altijd verstandig om goede hulp te hebben. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll naar boven