“stalen ramen dubbel glas”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over stalen ramen dubbel glas? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra voorlichting over verscheidene soorten erfafscheidingen en bijbehorende onderwerpen waar huiseigenaren op zoeken zoals stalen ramen dubbel glas. Zo zijn er verschillende type schuttingen beschikbaar, elk met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volledig gemaakt zijn van beton of een variant met betonpalen gecombineerd met houten tuinschermen.

stalen ramen dubbel glas foto
Dubbele poort Nobifix
Info stalen ramen dubbel glas
Tuinschutting met raster
stalen ramen dubbel glas blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de vaakst voorkomende soorten erfafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinschuttingen zijn leverbaar in diverse soorten hout, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en trellisschermen. Houten omheiningen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn sterk, zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, modellen en texturen. Betonnen omheiningen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of trellis panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: tuinafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvrij, duurzaam en zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Hout beton tuinschuttingen zijn perfect bestand tegen het Nederlandse weer en kunnen dus beter tegen nattigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen. Luxe hekwerken zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als hekkensluiter de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede keus voor een groene schutting. Natuurlijke omheiningen bieden privacy en beschutting en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuin.

Bij het kiezen van een schutting is het voornaam om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de achtertuin en woonhuis, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over stalen ramen dubbel glas of schutting laten plaatsen sint-Martens-Voeren op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de beste luxe schuttingen”

Betonschutting of stalen ramen dubbel glas

Een betonschutting is een sterke en stijlvolle optie voor het afscheiden van uw tuin of perceel. Betonschuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonplaten, die stabiel in de grond worden geplaatst en vervolgens worden afgevult met b.v. Elbe betonplaten.

Een betonnen omheining is een tuinschutting waarbij de schuttingpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt dikwijls gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de aarde geplaatst en voorzien van beton mortel. Daarna worden de betonplaten ertussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele constructie die opgewassen is tegen verscheidene weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan stalen ramen dubbel glas, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Hulsberg voor extra kennisgeving.

Een betonnen schutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Tevens is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Verder is er vrijwel geen kans op rotting, insectenplagen of overige problemen die bij houten erfafscheidingen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een betonnen schutting kan varieren, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Elbe motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een betonnen schutting kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist veelal professionele installatie. Bovendien kan het een erg zware en onhandige constructie zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren stalen ramen dubbel glas
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting stalen ramen dubbel glas
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting stalen ramen dubbel glas
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type tuinafscheiding waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dat zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die uitstekend past bij diverse tuinstijlen. De planken worden plat op elkaar gezet en met een tand-en-groef verbinding in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de hekwerk robuust en vaststaand is. De planken worden normaliter gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Verder is het relatief gemakkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over stalen ramen dubbel glas of overige zaken zoals dubbele tuindeuren met kozijn. Indien u de tuinschutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de erfafscheiding regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “stalen ramen dubbel glas”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat entree geeft tot de tuin of een gesloten gebied. Tuinpoorten zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afschermen van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over stalen ramen dubbel glas of schutting van beton en hout.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet snel zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

stalen ramen dubbel glas Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
stalen ramen dubbel glas beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton erfafscheiding en stalen ramen dubbel glasDe luxe hout beton schutting combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waardoor het een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees informatie over erfafscheiding om er over te weten te komen. De luxe hout-beton tuinafscheiding is een tuinschutting die is ontworpen met duurzame materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de schutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is desalniettemin wel belangrijk om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining plaatsen: Een hout-beton tuinafscheiding is een goede keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten verrichten door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste wijze worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de hekwerk te verzekeren.

Indien u op zoek bent naar nieuwe schuttingen of schutting beweegt bij wind, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs bekijken en meer info krijgen over de prijzen en montage opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de positie van de erfgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over stalen ramen dubbel glas

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over stalen ramen dubbel glas


Er zijn verschillende soorten schuttingdelen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verschillende maten, kleuren en designs worden gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de achtertuin. Ze zijn dikwijls gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee horizontale planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de grond zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over stalen ramen dubbel glas of “schutting laten plaatsen ‘s-Gravenpolder“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw eigen voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Ingeval u de tuinafscheiding laat installeren door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Als u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel van de gemeente op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals stalen ramen dubbel glasHet zetten van een tuinschutting schutting laten plaatsen Ooij kan een moeilijke klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor een schuttingbouwer in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de tuinafscheiding op een veilige en efficiënte wijze te zetten.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om de tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de locatie van de tuinafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet nauwkeurig de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de tuinschermen recht tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Plaats een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven die lang genoeg zijn.

Stap 5: Afwerking Ingeval de omheining is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de hekwerk te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type tuinafscheiding en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de schutting te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus meer informatie als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top