“tuinhek gaas met palen”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over tuinhek gaas met palen? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u meer informatie over verschillende type omheiningen en bijbehorende thema`s waar consumenten naar zoeken zoals tuinhek gaas met palen. Zo zijn er meerdere type schuttingen beschikbaar, elk met hun aparte kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen gemaakt zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten schuttingdelen.

tuinhek gaas met palen foto
Dubbele poort Nobifix
Info tuinhek gaas met palen
Tuinschutting met raster
tuinhek gaas met palen blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de vaakst voorkomende soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten omheiningen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleurcombinaties en modellen, zoals blokhutprofiel, planken hekwerken en trellisschermen. Houten omheiningen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw tuin, maar behoeven wel enig onderhoud. Het grote verlies punt van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn stabiel, zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of trellis panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en modellen. Hout beton tuinschuttingen zijn keurig bestand tegen ons klimaat en kunnen dus beter tegen vocht en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een combine van hout, beton staanders, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Luxe tuinafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, klimop of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede optie voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en veiligheid en passen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het uitkiezen van een omheining is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van uw achtertuin en woning, en vanzelfsprekend uw begroting. Lees meer over tuinhek gaas met palen of schutting laten plaatsen Bakel op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de fraaiste blokhutprofiel schuttingen”

Betonschutting of tuinhek gaas met palen

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle mogelijkheid voor het afsluiten van uw tuin of kavel. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonnen palen en betonplaten, die robuust in de grond worden geplaatst en daarna worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een betonnen tuinafscheiding is een tuinafscheiding waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt vaak gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonnen palen worden in de bodem geplaatst en aangestort met beton mortel. Daarna worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dat zorgt voor een stevige en stabiele structuur die opgewassen is tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan tuinhek gaas met palen, kijk dan ook eens op schutting op eigen grond voor meer kennisgeving.

Een betonnen tuinafscheiding biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Daarnaast is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Verder is er nagenoeg geen kans op rotting, insectenplagen of overige kwesties die bij houten schuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen erfafscheiding kan verschillen, afhankelijk van de productie en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Lariks motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een wellustige uitstraling te geven.

Een betonnen tuinschutting kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist meestal goede installatie. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren tuinhek gaas met palen
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting tuinhek gaas met palen
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting tuinhek gaas met palen
Dubbele poort
Ruime keuze om uw tuin af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model tuinschutting waarbij de houten liggers zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die perfect past bij meerdere tuinstijlen. De balken worden vlak op mekaar gezet en door middel van een tand-en-groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de tuinafscheiding solide en stabiel is. De planken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over tuinhek gaas met palen of afwijkende zaken zoals schutting open en dicht. Ingeval u de schutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de erfafscheiding regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “tuinhek gaas met palen”

Tot slot, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw omheining en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde functie, zoals het afgrendelen van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en safe zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over tuinhek gaas met palen of waaier Gamma waaierschutting.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

tuinhek gaas met palen Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
tuinhek gaas met palen beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en tuinhek gaas met palenDe luxe hout beton schutting combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee dit een populaire optie is voor consumenten die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees hier meer om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton schutting is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n tuinafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de erfafscheiding zorgt voor stabiliteit en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen leverbaar om de erfafscheiding naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten installeren door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinafscheiding plaatsen: Een hout-beton tuinafscheiding is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dit het beste laten doen door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de schutting solide en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële componenten van de hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te verzekeren.

Als u op zoek bent naar nieuwe omheiningen of schutting laten plaatsen Wijk en Aalburg, kunt u op internet zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de prijzen en montage opties.


Indien u twijfeld over de erfgrens is het slim om van te voren te bellen met het Kadaster.

Meer informatie over tuinhek gaas met palen

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over tuinhek gaas met palen


Er zijn verscheidene soorten tuinschermen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinschutting voor in de tuin. Ze zijn doorgaans vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op 2 horizontale planken. De planken worden normaliter gestut door verticale betonpalen die in de aarde zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over tuinhek gaas met palen of “schutting laten plaatsen Arendonk“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief simpel te plaatsen en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een betaalbare optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Tuinschermen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Ingeval u de erfafscheiding laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Mogelijk liggen er kabels of slangen precies tegen of zelfs op de erfgrens. Bij twijfel kan u het beste mailen naar Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals tuinhek gaas met palenHet plaatsen van een hekwerk wat is een betonpoer kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor een professional voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de geschikte gereedschappen om de omheining op een veilige en efficiënte wijze te plaatsen.

Het plaatsen van een omheining kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u enkele basis stappen om die omheining te zetten:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de locatie van de omheining met houten paaltjes en draad. Meet precies de lengte van de tuinschutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de palen Graaf gaten voor de palen met behulp van een spade. De diepte van de gaten moet plusminus 75 cm zijn. Zet de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Plaats de schuttingdelen recht tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdeklat op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de tuinafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met behulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te verven of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene instructie is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type erfafscheiding en de specifieke situatie in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinschutting te zetten, is het altijd wijs om goede hulp in te schakelen. Dus lees er alles over als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top