“tuinpoort 125 cm breed”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over tuinpoort 125 cm breed? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze site vind u extra voorlichting over verschillende type tuinschuttingen en gerelateerde onderwerpen waar woningbezitters naar zoeken bijvoorbeeld tuinpoort 125 cm breed. Zo zijn er meerdere soorten omheiningen leverbaar, ieder met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een versie met betonnen palen in combinatie met houten schuttingdelen.

tuinpoort 125 cm breed foto
Dubbele poort Nobifix
Info tuinpoort 125 cm breed
Tuinschutting met raster
tuinpoort 125 cm breed blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele type’s van de vaakst voorkomende soorten tuinafscheidingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten tuinschuttingen zijn beschikbaar in verscheidene soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en gaasschermen. Houten schuttingen geven een eigentijdse en warme uitstraling aan uw erf, maar vereisen wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten staanders. Houten staanders hebben namelijk niet zo’n lange levensduur als we vergelijken met beton.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen tuinafscheidingen zijn solide, zijn duurzaam en vergen minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren, modellen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met tuinhout of metalen panelen voor een extra decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en stijlen. Hout beton hekwerken zijn perfect opgewassen tegen ons klimaat en kunnen dus prima tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in gevariëerde houtsoorten en modellen. Luxe omheiningen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals haagbeuken, klimmerkruid of bamboe, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinafscheidingen geven privacy en beschutting en voegen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het uitzoeken van een schutting is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van uw tuin en woning, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over tuinpoort 125 cm breed of houtenschutting 2 meter hoog op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste hout beton schuttingen”

Betonschutting of tuinpoort 125 cm breed

Betonschuttingen zijn een sterke en stijlvolle mogelijkheid voor het afsluiten van de achtertuin of kavel. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die robuust in de grond worden neerzetten en vervolgens worden afgevult met b.v. Lariks betonplaten.

Een beton schutting is een omheining waarbij de betonpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type omheining wordt veel gekozen vanwege zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de bodem gezet en voorzien van betonmortel. Achteraf worden de betonnen platen ertussen bevestigd. Dat zorgt voor een stevige en stabiele bouw die bestand is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan tuinpoort 125 cm breed, kijk dan ook eens op schutting laten plaatsen Oostburg voor meer info.

Een betonnen schutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswering. Tevens is het relatief simpel te onderhouden door het af en toe proper te maken met bijvoorbeeld een hoge druk reiniger. Verder is er nagenoeg geen kans op betonrot, insectenplagen of overige kwesties die bij houten omheiningen wel voor kunnen komen.

Het uiterlijk van een beton erfafscheiding kan varieren, afhankelijk van de afbouw en kleur van de betonplaten. Zo zijn er onder andere betonplaten verkrijgbaar met een rots motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de tuinschutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton hekwerk kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten omheining en vereist veelal professionele montage. Daarnaast kan het een vrij zware en onhandige samenstelling zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren tuinpoort 125 cm breed
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting tuinpoort 125 cm breed
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting tuinpoort 125 cm breed
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te sluiten
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een soort omheining waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een prachtige en rustieke uitstraling die goed past bij diverse tuinstijlen. De balken worden plat op elkaar gezet en met een mes en groef verbinding in elkaar gezet. Dat zorgt ervoor dat de tuinschutting stevig en vaststaand is. De balken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting biedt privacy en bescherming tegen wind en overige weersinvloeden. Bovendien is het relatief gemakkelijk te plaatsen, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over tuinpoort 125 cm breed of afwijkende dingen zoals Gamma hout betonschutting. Ingeval u de tuinafscheiding laat installeren door een professional, weet u weliswaar zeker dat die stabiel en veilig is. Het is voornaam om de erfafscheiding geregeld te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “tuinpoort 125 cm breed”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een gesloten terrein. Tuinpoorten zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw hekwerk en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een goede afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over tuinpoort 125 cm breed of schutting laten plaatsen Aalsmeer.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Ingeval u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

tuinpoort 125 cm breed Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
tuinpoort 125 cm breed beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en tuinpoort 125 cm breedDe luxe hout beton omheining combineert de duurzaamheid van beton met de warme charisma van hout, waardoor dit een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees informatie over erfafscheiding om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton tuinschutting is een tuinafscheiding die is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en esthetische elementen. Zo’n tuinschutting kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woonhuis en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten installeren door een schutting expert om er zeker van te zijn dat deze stevig en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinschutting zetten: Een hout-beton hekwerk is een goede keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten plaatsen, kunt u dit het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de omheining stevig en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van uitstekende kwaliteit zijn en op de juiste manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te verzekeren.

Als u op zoek bent naar nieuwe erfafscheidingen of schutting laten plaatsen Heers, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwmarkt zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende materialen en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de tarieven en installatie opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de positie van de erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over tuinpoort 125 cm breed

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over tuinpoort 125 cm breed


Er zijn verscheidene soorten tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Schuttingdelen zijn een populair type hekwerk voor in de tuin. Ze zijn meestal geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee horizontale planken. De planken worden gewoonlijk gestut door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over tuinpoort 125 cm breed of “schutting laten plaatsen Grootegast“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Wanneer u de hekwerk laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Incidenteel liggen er buizen of glasvezel leidingen vlak tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfel kunt u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals tuinpoort 125 cm breedHet plaatsen van een omheining verf voor douglas hout kan een lastige klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor de professional voor te benaderen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de erfafscheiding op een goede en efficiënte manier te plaatsen.

Het zetten van een erfafscheiding kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hier vindt u een aantal basis stappen om die schutting te zetten:

Stap 1: Bepaal de plek van de schutting Markeer de plaats van de omheining met houten paaltjes en touw. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de palen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Plaats de schuttingpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Zet de tuinschermen rechtop tussen de palen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Plaats een afdekkap bovenop het tuinscherm om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenzijde van het schuttingdeel vroegtijdig gaat rotten. Monteer de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de omheining te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen af kunnen wijken van het type tuinafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te plaatsen, is het altijd wijs om professionele hulp te hebben. Dus bezoek deze pagina als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top