“tuinpoort 140 cm breed”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over tuinpoort 140 cm breed? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze website vind u extra voorlichting over verschillende type tuinafscheidingen en bijbehorende onderwerpen waar woningbezitters op zoeken bijvoorbeeld tuinpoort 140 cm breed. Zo zijn er verschillende soorten omheiningen beschikbaar, elk met hun eigen karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal vervaardigd zijn van beton of een versie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

tuinpoort 140 cm breed foto
Dubbele poort Nobifix
Info tuinpoort 140 cm breed
Tuinschutting met raster
tuinpoort 140 cm breed blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Een paar modellen van de meest voorkomende soorten schuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire soort schutting. Houten erfafscheidingen zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en gaasschermen. Houten schuttingen geven een natuurlijke en frisse uitstraling aan uw achtertuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote nadeel van dit type erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben namelijk niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen omheiningen zijn solide, zijn duurzaam en behoeven minimaal onderhoud. Ze zijn leverbaar in verscheidene kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen schuttingen kunnen gecombineerd worden met tuinhout of metalen panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn verkrijgbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Hout beton schuttingen zijn perfect bestand tegen weersinvloeden en kunnen dus goed tegen vochtigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combinatie van hout, betonpalen, duurzame betonplaten en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Luxe tuinschuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, hedera of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie voor een groene schutting. Natuurlijke erfafscheidingen bieden privacy en beschutting en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het selecteren van een schutting is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van uw achtertuin en huis, en uiteraard uw begroting. Lees meer over tuinpoort 140 cm breed of hout betonschutting incl plaatsen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de voordeligste beton hout schuttingen”

Betonschutting of tuinpoort 140 cm breed

Betonschuttingen zijn een duurzame en stijlvolle optie voor het afsluiten van de tuin of terrein. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonnen palen en betonplaten, die stevig in de aarde worden geplaatst en achteraf worden afgewerkt met bijvoorbeeld hout nerf betonplaten.

Een beton hekwerk is een tuinschutting waarbij de staanders en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type schutting wordt veel gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De beton palen worden in de aarde gezet en voorzien van beton mortel. Achteraf worden de betonplaten daartussen geschoven. Dit zorgt voor een stevige en stabiele constructie die opgewassen is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan tuinpoort 140 cm breed, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Maarheeze voor meer info.

Een betonnen tuinschutting biedt veel privacy en kan ook dienen als geluidswering. Daarnaast is het naar verhouding eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Verder is er vrijwel geen risico op rotting, insectenplagen of andere problemen die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton erfafscheiding kan verschillen, afhankelijk van de productie en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een nostalgie motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de hekwerk een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een betonnen omheining kan echter wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten hekwerk en vereist doorgaans goede montage. Daarbij kan het een erg zware en onhandige opbouw zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren tuinpoort 140 cm breed
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting tuinpoort 140 cm breed
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting tuinpoort 140 cm breed
Dubbele poort
Ruime keuze om uw achtertuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een soort hekwerk waarbij de houten planken zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die uitstekend past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden vlak op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de schutting sterk en vaststaand is. De planken worden meestal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. Verder is het relatief makkelijk te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over tuinpoort 140 cm breed of afwijkende zaken zoals goedkoop hout voor buiten. Wanneer u de schutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat die stevig en veilig is. Het is belangrijk om de omheining geregeld te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “tuinpoort 140 cm breed”

Als laatste, een tuinpoort is een uitgang of hekwerk dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw hekwerk en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de uitsparing waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk moet sterk en safe zijn en moet zorgen voor een goede sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over tuinpoort 140 cm breed of schutting laten plaatsen Drunen.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Wanneer u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

tuinpoort 140 cm breed Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
tuinpoort 140 cm breed beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en tuinpoort 140 cm breedEen luxe hout beton schutting combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waardoor dit een populaire optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus Prins Schuttingen om er meer over te weten te komen. Een luxe hout-beton hekwerk is een schutting die is ontworpen met hoogwaardige materialen en esthetische elementen. Zo’n schutting kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van decoratieve elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen leverbaar om de omheining te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten plaatsen door een schuttingbouwer om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton omheining plaatsen: Een hout-beton omheining is een goede keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een schutting expert om ervoor te zorgen dat de hekwerk stevig en stabiel is.

Betonpalen en betonplaten zijn belangrijke componenten van een hout beton schutting en zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van goede kwaliteit zijn en op de juiste manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de erfafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar andere omheiningen of blokhutprofiel deur met kozijn, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u diverse materialen en designs aanschouwen en meer info krijgen over de tarieven en installatie opties.


Wanneer u twijfeld over de perceelgrens is het soms begrijpelijk om vooraf contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over tuinpoort 140 cm breed

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over tuinpoort 140 cm breed


Er zijn verscheidene soorten schuttingdelen beschikbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet tuinschermen. Deze kunnen in verscheidene maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Schuttingdelen zijn een populair type schutting voor in de achtertuin. Ze zijn meestal geproduceerd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee liggende planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over tuinpoort 140 cm breed of “lage tuinafscheiding tuin afscheiding voortuin“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen geven veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief eenvoudig te zetten en zijn leverbaar in verschillende maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keus voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een uitstekende keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook zeker langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen tevens worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u bijvoorbeeld klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is belangrijk om de schuttingdelen af en toe te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te verlengen. Ingeval u de tuinafscheiding laat installeren door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Soms liggen er kabels of leidingen precies tegen of zelfs binnen de erfgrens. Bij twijfeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals tuinpoort 140 cm breedHet plaatsen van een omheining schutting laten plaatsen IJmond kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak slim om hiervoor de schutting expert in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de tuinafscheiding op een goede en efficiënte wijze te plaatsen.

Het plaatsen van een schutting kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en tools is het zeker mogelijk om dit persoonlijk te doen. Hieronder vindt u een aantal algemene stappen om een tuinschutting te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de plaats van de omheining met houten paaltjes en draad. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de palen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet ruwweg 75 cm zijn. Plaats de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sponning voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de tuinschermen Zet de tuinschermen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdekkap Plaats een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenkant van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de tuinschermen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven eventueel nog afwerken met hulp van hout vuller, maar dit word zelden of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinschutting te schilderen of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Echter is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene instructie is en dat de juiste stappen af kunnen wijken van het type schutting en de specifieke situatie in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinafscheiding te plaatsen, is het altijd verstandig om professionele hulp in te schakelen. Dus bezoek deze pagina als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top