“tuinscherm 2 meter hoog”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over tuinscherm 2 meter hoog? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra informatie over verscheidene soorten omheiningen en bijbehorende thema`s waar huiseigenaren op zoeken zoals tuinscherm 2 meter hoog. Zo zijn er verschillende soorten omheiningen leverbaar, elk met hun afzonderlijke kenmerken en voordelen. Zoals tuinschuttingen die volkomen gemaakt zijn van beton of een variant met betonnen palen gecombineerd met houten tuinschermen.

tuinscherm 2 meter hoog foto
Dubbele poort Nobifix
Info tuinscherm 2 meter hoog
Tuinschutting met raster
tuinscherm 2 meter hoog blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat voorbeelden van de meest voorkomende soorten hekwerken zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten tuinschuttingen zijn leverbaar in verscheidene houtsoorten, tinten en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken tuinafscheidingen en gaasschermen. Houten erfafscheidingen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw achtertuin, maar behoeven wel wat onderhoud. Het grote verlies punt van deze soort erfafscheiding zijn de houten palen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen erfafscheidingen zijn robuust, zijn duurzaam en vergen minimaal onderhoud. Ze zijn beschikbaar in gevariëerde kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen hekwerken kunnen gecombineerd worden met houten of trellis panelen voor een meer decoratieve emanatie. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: omheiningen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Hout beton erfafscheidingen zijn goed bestand tegen het Nederlandse weer en kunnen dus prima tegen vocht en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton omheiningen bestaan uit een combine van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in diverse houtsoorten en modellen. Luxe erfafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de mooie charisma van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de biologische schuttingen, zoals beukenhaag, klimmerkruid of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en goede optie als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke tuinafscheidingen geven privacy en veiligheid en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het selecteren van een omheining is het voornaam om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van de achtertuin en woning, en uiteraard uw begroting. Lees meer over tuinscherm 2 meter hoog of schutting laten plaatsen Wageningen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de mooiste beton hout schuttingen”

Betonschutting of tuinscherm 2 meter hoog

Betonschuttingen zijn een duurzame en stijlvolle optie voor het afscheiden van de achtertuin of terrein. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonnen platen, die stevig in de grond worden neerzetten en daarna worden afgewerkt met b.v. Elbe betonplaten.

Een beton hekwerk is een omheining waarbij de schuttingpalen en betonplaten gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinafscheiding wordt meestal gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en lange levensduur.

De betonpalen worden in de aarde geplaatst en voorzien van betonmortel. Naderhand worden de betonplaten daartussen bevestigd. Dit zorgt voor een sterke en stabiele structuur die opgewassen is tegen verscheidene weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Aan het kijken voor iets anders dan tuinscherm 2 meter hoog, kijk dan eens op schutting laten plaatsen Wanroij voor extra info.

Een betonnen tuinafscheiding biedt veel privacy en kan ook bijdragen als geluidswal. Tevens is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe proper te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Daarnaast is er nagenoeg geen risico op betonrot, aantasting door insecten of andere problemen die bij houten omheiningen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een beton hekwerk kan afwisselen, afhankelijk van de afwerking en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een steen motief of in diverse kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de omheining een meer decoratieve uitstraling te geven.

Een betonnen tuinafscheiding kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te plaatsen.

Tuindeuren tuinscherm 2 meter hoog
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting tuinscherm 2 meter hoog
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting tuinscherm 2 meter hoog
Dubbele poort
Veel keuze om uw perceel af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel hout beton schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel schutting is een type hekwerk waarbij de houten planken zijn voorzien van een silhouet dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die uitstekend past bij verschillende tuinstijlen. De planken worden horizontaal op mekaar geplaatst en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat de tuinschutting robuust en stabiel is. De planken worden doorgaans gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel tuinschutting geeft privacy en beschutting tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief simpel te monteren, zeker als u handig bent met klussen. Lees verder over tuinscherm 2 meter hoog of andere zaken zoals schutting schilderen aan 1 kant. Wanneer u de omheining laat installeren door een schuttingbouwer, weet u weliswaar zeker dat deze stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de schutting geregeld te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “tuinscherm 2 meter hoog”

Tot slot, een tuinpoort is een deur of hek dat entree geeft tot de achtertuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen die bij uw hekwerk en de stijl van de achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort sterk en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over tuinscherm 2 meter hoog of schutting laten plaatsen Heel.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verscheidene houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een stalen raamwerk. Dat voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet snel zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

tuinscherm 2 meter hoog Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
tuinscherm 2 meter hoog beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton tuinschutting en tuinscherm 2 meter hoogEen luxe hout beton erfafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waardoor dit een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus klik hier om er meer over te weten te komen. Een luxe hout-beton tuinschutting is een tuinafscheiding die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n hekwerk kan bijvoorbeeld worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan daarnaast worden voorzien van afwisselende elementen zoals b.v. trellis en schanskorven.

Het beton in de tuinafscheiding zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke charisma. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen leverbaar om de hekwerk te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw erf. Een luxe hout-beton tuinafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is echter wel voornaam om deze te laten installeren door een professional om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting zetten: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dit het beste laten doen door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de tuinschutting solide en stabiel is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke componenten van de hout beton schutting en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de correcte manier worden aangebracht om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te waarborgen.

Indien u op zoek bent naar andere schuttingen of schutting laten plaatsen Aalten, kunt u op internet zoeken naar aannemers of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende materialen en designs aanschouwen en meer informatie krijgen over de prijzen en montage opties.


Het Kadaster kan u veel meer mededelen over de situatie van uw erfgrens, dit kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over tuinscherm 2 meter hoog

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over tuinscherm 2 meter hoog


Er zijn verscheidene type tuinschermen leverbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Schuttingdelen zijn een populair type hekwerk voor in de achtertuin. Ze zijn meestal geproduceerd van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op twee liggende planken. De planken worden doorgaans ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over tuinscherm 2 meter hoog of “hek maken met gaas“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn relatief makkelijk te plaatsen en zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook vanzelfsprekend langer meegaat.

Schuttingdelen kunnen ook worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten groeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de tuinschermen af en toe te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Wanneer u de erfafscheiding laat installeren door een professional, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Ingeval u denkt dat er een leiding of kabel van de procincie op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek bestellen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals tuinscherm 2 meter hoogHet plaatsen van een omheining schutting laten plaatsen Rossum kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak verstandig om hiervoor een schutting expert in te schakelen. Zij hebben de expertise en de juiste gereedschappen om de erfafscheiding op een veilige en efficiënte manier te zetten.

Het zetten van een omheining kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u enkele basis stappen om die erfafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de plek van de omheining met houten paaltjes en draad. Meet zorgvuldig de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf openingen voor de betonpalen Graaf gaten voor de betonpalen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ongeveer 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sponning voordat de betonmortel hard word.

Stap 3: Plaats de schuttingplanken Plaats de tuinschermen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het aansluitende tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de schuttingdelen aan de palen met behulp van schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Zet een afdeklat bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Bevestig de afdeklat op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet noodzakelijk.

Houd er rekening mee dat dit slechts een algemene gebruiksaanwijzing is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw achtertuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de schutting te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp te hebben. Dus bekijk hier meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top