“wat kost een betonnen schutting”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over wat kost een betonnen schutting? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra voorlichting over diverse type schuttingen en gerelateerde thema`s waar huiseigenaren naar zoeken bijvoorbeeld wat kost een betonnen schutting. Zo zijn er meerdere soorten hekwerken leverbaar, elk met hun aparte eigenschappen en voordelen. Zoals tuinschuttingen die helemaal vervaardigd zijn van beton of een variatie met betonpalen in combinatie met houten tuinschermen.

wat kost een betonnen schutting foto
Dubbele poort Nobifix
Info wat kost een betonnen schutting
Tuinschutting met raster
wat kost een betonnen schutting blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Enkele modellen van de vaakst verkochte soorten omheiningen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was waarschijnlijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire type schutting. Houten schuttingen zijn beschikbaar in verscheidene houtsoorten, tinten en modellen, zoals blokhutprofiel, planken erfafscheidingen en gaasschermen. Houten tuinafscheidingen geven een natuurlijke en warme uitstraling aan uw tuin, maar verlangen wel enig onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen omheiningen zijn krachtig, zijn duurzaam en vergen minimaal onderhoud. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinschuttingen kunnen in combinatie met houten of raster panelen voor een meer decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: schuttingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, stevig en zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en stijlen. Hout beton schuttingen zijn perfect bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus goed tegen vochtigheid en zonnestralen.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton tuinafscheidingen bestaan uit een samenstelling van hout, betonpalen, betonnen platen van 60cm hoog en zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Luxe tuinafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvrij en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Tot slot de natuurlijk schuttingen, zoals haagbeuken, haagwinde of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke omheiningen bieden privacy en veiligheid en passen een natuurlijke uitstraling toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een tuinschutting is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, de stijl van de achtertuin en woonhuis, en natuurlijk uw begroting. Lees meer over wat kost een betonnen schutting of ruimte onder schutting opvullen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Op deze website vind u de beste luxe schuttingen”

Betonschutting of wat kost een betonnen schutting

Een beton schutting is een duurzame en geluidswerende keus voor het afscheiden van de tuin of terrein. Beton schuttingen zijn vervaardigd van betonpalen en betonplaten, die stevig in de grond worden geplaatst en vervolgens worden afgewerkt met bijvoorbeeld steen betonplaten.

Een betonnen hekwerk is een tuinschutting waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type tuinschutting wordt veel gekozen door zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De beton palen worden in de bodem gezet en voorzien van mortel specie. Vervolgens worden de betonnen platen daartussen bevestigd. Dit zorgt voor een stevige en stabiele structuur die bestand is tegen verscheidene weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan wat kost een betonnen schutting, kijk dan eens op tuindeur met stalen frame en slot voor meer informatie.

Een betonnen hekwerk biedt heel wat bescherming van buitenaf en kan ook bijdragen als geluidswal. Daarnaast is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hogedrukspuit. Bovendien is er vrijwel geen kans op betonrot, aantasting door insecten of andere kwesties die bij houten schuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen erfafscheiding kan varieren, afhankelijk van de productie en kleur van de beton platen. Zo zijn er bijvoorbeeld betonplaten verkrijgbaar met een hout nerf motief of in verscheidene kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de schutting een fantasierijke uitstraling te geven.

Een beton tuinschutting kan toch wel lastiger te plaatsen zijn dan een houten tuinschutting en vereist veelal goede installatie. Verder kan het een erg zware en onhandige constructie zijn om te transporteren en te monteren.

Tuindeuren wat kost een betonnen schutting
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting wat kost een betonnen schutting
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting wat kost een betonnen schutting
Dubbele poort
Veel keuze om uw achtertuin af te schermen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel tuinschuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model schutting waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat lijkt op dat van een blokhut. Dat zorgt voor een prachtige en rustige uitstraling die uitstekend past bij meerdere tuinstijlen. De planken worden vlak op mekaar geplaatst en door middel van een tand-en-groef verbinding in elkaar geschoven. Dat zorgt ervoor dat de omheining stevig en stabiel is. De planken worden veelal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting biedt privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Bovendien is het relatief gemakkelijk te installeren, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over wat kost een betonnen schutting of afwijkende dingen zoals hout behandelen tegen vocht. Wanneer u de omheining laat plaatsen door een professional, weet u echter zeker dat die stabiel en veilig is. Het is belangrijk om de schutting regelmatig te onderhouden door deze te reinigen en desnoods te behandelen met een beschermende beits om de levensduur te verlengen.

Tuinpoorten of iets anders zoals “wat kost een betonnen schutting”

Als laatste, een tuinpoort is een poort of hekwerk dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten terrein. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de correcte afmetingen te selecteren die bij uw schutting en de stijl van uw achtertuin past. De afmetingen moeten passen bij de opening waar de poort neergezet wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afsluiten van de tuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de tuin. Het hang- en sluitwerk moet stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste sluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over wat kost een betonnen schutting of schutting laten plaatsen Waardenburg.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn leverbaar in diverse houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout waardoor de poort niet vlug zal klemmen.

Indien u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

wat kost een betonnen schutting Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
wat kost een betonnen schutting beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton omheining en wat kost een betonnen schuttingEen luxe hout beton tuinafscheiding combineert de duurzaamheid van beton met de mooie charisma van hout, waarmee dit een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus Prinsschuttingen.nl om er over te weten te komen. Een luxe hout-beton schutting is een schutting die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan bijvoorbeeld worden vervaardigd van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de schutting zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar om de omheining naar wens te maken en af te stemmen op de stijl van uw tuin. Een luxe hout-beton tuinschutting kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw woning en tuin. Het is echter wel belangrijk om deze te laten installeren door een professional om er zeker van te zijn dat deze stabiel en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton tuinschutting zetten: Een hout-beton tuinafscheiding is een populaire keus vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om deze te laten zetten, kunt u dat het beste laten uitvoeren door een schuttingbouwer om ervoor te zorgen dat de erfafscheiding sterk en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn belangrijke bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en stijlen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betonpalen en betonplaten van goede kwaliteit zijn en op de correcte manier worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinafscheiding te garanderen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of wat is het beste hout voor een vlonder, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Daar kunt u verschillende benodigdheden en designs aanschouwen en meer info krijgen over de prijzen en montage opties.


Het Kadaster kan u meer mededelen over de positie van uw erfgrens, het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Meer informatie over wat kost een betonnen schutting

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over wat kost een betonnen schutting


Er zijn verschillende type tuinschermen beschikbaar, zoals houten schuttingdelen, betonnen tuinschermen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in diverse maten, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Tuinschermen zijn een populair type erfafscheiding voor in de tuin. Ze zijn dikwijls gemaakt van houten planken die verticaal gemonteerd zitten op 2 liggende planken. De planken worden gewoonlijk ondersteund door verticale betonpalen die in de aarde zijn vastgezet met betonmortel. Wilt u meer weten over wat kost een betonnen schutting of “hout beton schutting Almere“? Lees dan verder om er meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding gemakkelijk te monteren en zijn leverbaar in meerdere maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt meestal af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een goede keuze zijn als u zoekt naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Tuinschermen kunnen verder worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke uitstraling. Het is voornaam om de schuttingdelen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en desnoods te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Wanneer u de tuinschutting laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat deze robuust en veilig is.


Af en toe liggen er kabels of glasvezel leidingen strak tegen of zelfs op de perceelgrens. Bij twijfeling kan u het beste contact op nemen met Klic melding.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals wat kost een betonnen schuttingHet plaatsen van een hekwerk schutting laten plaatsen Scherpenheuvel kan een lastige klus zijn en het is hierom vaak raadzaam om hiervoor de schutting expert voor te benaderen. Zij hebben de kennis en de juiste gereedschappen om de schutting op een goede en efficiënte manier te zetten.

Het zetten van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste benodigdheden en tools is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Hieronder vindt u enkele algemene stappen om die erfafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de plaats van de schutting Markeer de locatie van de omheining met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de erfafscheiding op en zorg ervoor dat de draad recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf openingen voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de gaten moet bij benadering 75 cm zijn. Zet de betonpalen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonnen plaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Plaats de tuinschermen Plaats de schuttingdelen rechtop tussen de betonpalen. Zorg ervoor dat de bovenkant steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken waterpas lopen. Bevestig de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Plaats de afdekkap Zet een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te voorkomen dat de bovenzijde van het tuinscherm vroegtijdig gaat rotten. Bevestig de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Wanneer de erfafscheiding is geplaatst, kunt u de schroeven desnoods nog voltooien met hulp van hout vuller, maar dit word sporadisch of nooit toegepast. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te lakken of te beitsen om deze extra te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene uitleg is en dat de exacte stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type erfafscheiding en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw competenties om de tuinafscheiding te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp in te schakelen. Dus tips als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top