“dubbele deuren met kozijn”

Prins Schuttingen


Bent u op zoek naar informatie over dubbele deuren met kozijn? Bel ons gerust of stuur een Email voor vragen over dit onderwerp!

Op deze pagina vind u extra voorlichting over diverse soorten omheiningen en gerelateerde thema`s waar mensen op zoeken bijvoorbeeld dubbele deuren met kozijn. Zo zijn er diverse type erfafscheidingen leverbaar, ieder met hun afzonderlijke karakteriseren en voordelen. Zoals tuinschuttingen die compleet vervaardigd zijn van beton of een versie met betonnen palen in combinatie met houten schuttingdelen.

dubbele deuren met kozijn foto
Dubbele poort Nobifix
Info dubbele deuren met kozijn
Tuinschutting met raster
dubbele deuren met kozijn blokhutprofiel schutting
Douglas blokhutprofiel schutting

Wat type’s van de vaakst voorkomende soorten tuinschuttingen zijn:

1. Houten schuttingen: Dit was vermoedelijk begin jaren 90 de meest bekende en populaire categorie schutting. Houten schuttingen zijn leverbaar in verschillende soorten hout, kleuren en stijlen, zoals blokhutprofiel, planken schuttingen en trellisschermen. Houten omheiningen geven een eigentijdse en frisse uitstraling aan uw tuin, maar verlangen wel wat onderhoud. Het grote nadeel van deze soort erfafscheiding zijn de houten schuttingpalen. Houten palen hebben immers niet zo’n lange levensduur vergeleken met betonpalen.

2. Betonnen schuttingen: Betonnen schuttingen zijn solide, zijn duurzaam en behoeven zelden onderhoud. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren, patronen en beton motieven. Betonnen tuinafscheidingen kunnen in combinatie met houten of metalen panelen voor een extra decoratieve uitstraling. Daar over hieronder meer.

3. Hout beton schuttingen: erfafscheidingen van hout met beton zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zijn leverbaar in gevariëerde kleuren en stijlen. Hout beton omheiningen zijn beter bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus prima tegen nattigheid en UV-licht.

4. Luxe schuttingen: Luxe hout beton hekwerken bestaan uit een combine van hout, betonpalen, hoge betonplaten en zijn leverbaar in gevariëerde kleuren en modellen. Luxe erfafscheidingen zijn stevig, onderhoudsvriendelijk en hebben toch de natuurlijke uitstraling van hout.

5. Natuurlijke schuttingen: Als laatste de natuurlijk schuttingen, zoals beukenhaag, klimmerkruid of bamboeriet, zijn een milieuvriendelijke en duurzame keus als u voor een groene schutting kiest. Natuurlijke hekwerken bieden privacy en bescherming en voegen een natuurlijke aura toe aan uw achtertuin.

Bij het kiezen van een tuinafscheiding is het essentieel om rekening te houden met uw persoonlijke voorliefdes, de stijl van de tuin en woning, en vanzelfsprekend uw budget. Lees meer over dubbele deuren met kozijn of douglas hout online bestellen op deze pagina.

Voor grote en kleine projecten

Prins Schuttingen staat klaar voor al haar klanten. Wij komen niet alleen voor grote schutting projecten. Ook klanten met een kleine tuin zijn welkom bij ons!

“Hier vind u de voordeligste luxe schuttingen”

Betonschutting of dubbele deuren met kozijn

Een betonschutting is een duurzame en stijlvolle keus voor het afsluiten van uw achtertuin of erf. Beton schuttingen zijn gemaakt van betonpalen en betonnen platen, die robuust in de bodem worden aangebracht en daarna worden afgevult met b.v. hout nerf betonplaten.

Een beton hekwerk is een omheining waarbij de schuttingpalen en platen gemaakt zijn van design beton. Dit type erfafscheiding wordt meestal gekozen wegens zijn duurzaamheid, stabiliteit en grote levensduur.

De betonpalen worden in de grond geplaatst en voorzien van betonmortel. Vervolgens worden de betonnen platen daartussen geschoven. Dat zorgt voor een stevige en stabiele constructie die bestand is tegen alle weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Zoekt u iets anders dan dubbele deuren met kozijn, kijk dan eens op kleurloze olie voor hout voor meer info.

Een betonnen schutting biedt veel bescherming van buitenaf en kan ook dienen als geluidswal. Daarnaast is het relatief eenvoudig te onderhouden door het af en toe schoon te maken met b.v. een hoge druk reiniger. Bovendien is er vrijwel geen risico op betonrot, aantasting door insecten of overige zaken die bij houten tuinschuttingen wel kunnen voorkomen.

Het uiterlijk van een betonnen schutting kan verschillen, afhankelijk van de productie en kleur van de betonplaten. Zo zijn er b.v. betonplaten verkrijgbaar met een Lariks motief of in verschillende kleuren zoals antraciet, wit, taupe en grijs om de erfafscheiding een speelse uitstraling te geven.

Een betonnen erfafscheiding kan echter wel moeilijker te plaatsen zijn dan een houten erfafscheiding en vereist meestal goede installatie. Daarbij kan het een vrij zware en onhandige constructie zijn om te verplaatsen en te monteren.

Tuindeuren dubbele deuren met kozijn
Tuindeur grenen
Afwerking betonschutting dubbele deuren met kozijn
Beton muts & betonkap
Hout beton schutting dubbele deuren met kozijn
Dubbele poort
Genoeg keuze om uw tuin te omheinen
Offerte luxe schutting

Bij Prins Schuttingen vind u de meeste informatie!

luxe betonschutting
Offerte betonschuttingen

Schuttingen met 10 jaar garantie!

Bij Prins Schuttingen vind u veel schuttingen en alles wat daar mee te maken heeft.

Blukhutprofiel schutting


Een blokhutprofiel tuinschutting is een model omheining waarbij de houten liggers zijn voorzien van een karakter dat er uit ziet als dat van een blokhut. Dit zorgt voor een mooie en rustieke uitstraling die goed past bij verschillende tuinstijlen. De balken worden plat op mekaar gezet en door middel van een mes en groef koppeling in elkaar geschoven. Dit zorgt ervoor dat de hekwerk robuust en vaststaand is. De planken worden meestal gemaakt van duurzaam hout zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout of Nobifix.

Een blokhutprofiel schutting geeft privacy en veiligheid tegen wind en overige weersinvloeden. Daarnaast is het relatief makkelijk te zetten, zeker als u handig bent met klussen. Lees meer over dubbele deuren met kozijn of afwijkende zaken zoals douglas hout geschaafd kopen. Als u de hekwerk laat plaatsen door een schuttingbouwer, weet u echter zeker dat die stevig en veilig is. Het is voornaam om de schutting geregeld te onderhouden door deze te reinigen en eventueel te behandelen met een beschermende coating om de levensduur langer te maken.

Tuinpoorten of iets anders zoals “dubbele deuren met kozijn”

Als laatste, een tuinpoort is een deur of hekwerk dat toegang geeft tot de tuin of een afgesloten gebied. Tuinpoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en materialen. Tuinpoorten zijn er in veel verschillende breedtes tussen de 80 en 300 cm breed. Het is voornaam om de juiste afmetingen te selecteren die bij uw schutting en de stijl van uw tuin past. De afmetingen moeten passen bij de tussenruimte waar de poort geplaatst wordt en de hoogte moet voldoende zijn voor de beoogde taak, zoals het afschutten van de achtertuin tegen inkijk of het houden van huisdieren binnen of buiten de achtertuin. Het hang- en sluitwerk behoort stevig en veilig zijn en moet zorgen voor een juiste afsluiting van de tuinpoort. Hier vind u meer info over dubbele deuren met kozijn of schutting laten plaatsen Dieren.

De meest voorkomende soort materialen voor tuinpoorten zijn hout. Houten tuinpoorten geven een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen van basis tot luxe zoals het merk Viderim. Alle tuinpoorten van Prins Schuttingen zijn standaard voorzien van een metalen frame. Dit voorkomt de werking van het hout zodat de poort niet vlug zal klemmen.

Als u niet zeker weet welke tuinpoort het beste bij uw situatie past, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen.

dubbele deuren met kozijn Douglas
Douglas schutting hoog naar laag
{allekeywords] Evi tuinhek
Tuinhek voortuin
dubbele deuren met kozijn beton schuttingen
Betonschutting

De mooiste schuttingen van Nederland

Prins Schuttingen heeft de mooiste schuttingen in zijn assortiment. Veel mogelijkheden voor verschillende wensen.


Luxe hout beton schutting en dubbele deuren met kozijnDe luxe hout beton hekwerk combineert de duurzaamheid van beton met de mooie uitstraling van hout, waarmee het een goede optie is voor personen die op zoek zijn naar een moderne en elegante tuinafscheiding. Dus lees er alles over om er meer over te lezen. Een luxe hout-beton hekwerk is een schutting die is ontworpen met duurzame onderdelen en esthetische elementen. Zo’n erfafscheiding kan b.v. worden gemaakt van duurzaam Nobifix, douglas hout of vuren. En het kan bovendien worden voorzien van afwisselende elementen zoals bijvoorbeeld trellis en schanskorven.

Het beton in de hekwerk zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het hout zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn ook diverse kleuren en afwerkingen beschikbaar om de tuinschutting te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw achtertuin. Een luxe hout-beton erfafscheiding kan bijdragen aan de waarde en uitstraling van uw huis en tuin. Het is desalniettemin wel voornaam om deze te laten plaatsen door een professional om er zeker van te zijn dat deze solide en veilig is.

Hout beton schuttingHout beton schutting plaatsen: Een hout-beton erfafscheiding is een populaire keus wegens de duurzaamheid en het gemak van onderhoud. Als u van plan bent om er een te zetten, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professionele aannemer om ervoor te zorgen dat de tuinschutting sterk en standvastig is.

Betonpalen en beton platen zijn essentiële bestanddelen van een hout beton schutting en zijn leverbaar in verschillende maten en stijlen. Het is voornaam om ervoor te zorgen dat de betonpalen en beton platen van uitstekende kwaliteit zijn en op de correcte wijze worden geïnstalleerd om de duurzaamheid en stabiliteit van de tuinschutting te garanderen.

Indien u op zoek bent naar nieuwe tuinschuttingen of schutting laten plaatsen Odijk, kunt u online zoeken naar aanbieders of u kunt een bezoek brengen aan een lokale bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Hier kunt u verschillende benodigdheden en designs bekijken en meer voorlichting krijgen over de tarieven en installatie opties.


Als u twijfeld over de erfgrens is het begrijpelijk om eerst contact op te nemen met het Kadaster.

Meer informatie over dubbele deuren met kozijn

“Alle moderne schuttingen vind u bij Prins Schuttingen”

Tuinschermen vinden of meer informatie over dubbele deuren met kozijn


Er zijn verschillende type tuinschermen leverbaar, zoals houten tuinschermen, betonnen schuttingdelen en composiet schuttingdelen. Deze kunnen in verscheidene maatvoeringen, kleuren en designs worden geleverd, afhankelijk van uw eigen smaak en begroting. Tuinschermen zijn een populair type tuinafscheiding voor in de tuin. Ze zijn veelal vervaardigd van houten planken die verticaal bevestigd zitten op twee horizontale planken. De planken worden doorgaans gestut door verticale betonpalen die in de bodem zijn verankerd met betonmortel. Wilt u meer weten over dubbele deuren met kozijn of “tuinscherm 90 cm breed“? Lees dan verder om er veel meer over te weten te komen.

Tuinschermen bieden veel privacy en beschutting tegen wind en andere weersinvloeden. Ze zijn naar verhouding eenvoudig te monteren en zijn beschikbaar in diverse maten, stijlen en houtsoorten zoals geïmpregneerd grenen, douglas hout en Nobifix. De keuze voor het materiaal hangt vaak af van uw persoonlijke voorkeur en begroting. Zo kan geïmpregneerd grenen een juiste keuze zijn als u op zoek bent naar een goedkope optie, terwijl Nobifix duurzamer en robuuster is, maar ook absoluut langer meegaat.

Tuinschermen kunnen daarnaast worden voorzien van decoratieve elementen zoals een v-scherm, waardoor u onder andere klimplanten kunt laten aangroeien voor een groenere en natuurlijke charisma. Het is voornaam om de tuinschermen regelmatig te onderhouden door deze schoon te maken en eventueel te behandelen met een beschermende laag om de levensduur te vergroten. Als u de tuinafscheiding laat plaatsen door een schutting expert, weet u echter zeker dat deze solide en veilig is.


Ingeval u denkt dat er een glasvezelleiding of kabel van de procincie op uw perceelgrens ligt kan u het beste een Graafmelding of Oriëntatieverzoek opvragen.


Schutting plaatsen of andere zaken zoals dubbele deuren met kozijnHet zetten van een erfafscheiding tuindeur met kozijn en slot kan een moeilijke klus zijn en het is daarom vaak slim om hiervoor een schutting expert in te schakelen. Zij hebben de deskundigheid en de juiste gereedschappen om de hekwerk op een goede en efficiënte wijze te zetten.

Het plaatsen van een hekwerk kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste materialen en gereedschap is het zeker mogelijk om dit eigenhandig te doen. Hieronder vindt u een aantal basis stappen om de tuinafscheiding te plaatsen:

Stap 1: Bepaal de locatie van de schutting Markeer de locatie van de tuinafscheiding met houten paaltjes en touw. Meet precies de lengte van de schutting op en zorg ervoor dat de lijn recht en waterpas loopt.

Stap 2: Graaf gaten voor de schuttingpalen Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De diepte van de openingen moet ruwweg 75 cm zijn. Zet de palen in de gaten en vul deze aan met betonmortel en stabilisatie aarde. Plaats de betonplaat in de sleuf voordat de betonmortel is uitgehard.

Stap 3: Monteer de schuttingplanken Plaats de tuinschermen recht tussen de schuttingpalen. Zorg ervoor dat de bovenzijde steeds even hoog is als het naaste tuinscherm en hanteer een waterpas om ervoor te zorgen dat de planken recht lopen. Monteer de tuinschermen aan de palen d.m.v. schroeven en L-beslag.

Stap 4: Monteer de afdeklat Zet een afdekkap bovenop het schuttingdeel om deze af te dekken om te vermijden dat de bovenkant van het tuinscherm vroeg gaat rotten. Monteer de afdekkap op de schuttingdelen met behulp van schroeven.

Stap 5: Afwerking Ingeval de schutting is neergezet, kunt u de schroeven eventueel nog voltooien met behulp van houtvuller, maar dit word zelden of nooit gedaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de tuinafscheiding te verven of te beitsen om deze meer te beschermen tegen weersinvloeden en deze een mooiere uitstraling te geven. Doch is dit bij de meeste houtsoorten niet per se nodig.

Houd er rekening mee dat dit enkel een algemene handleiding is en dat de juiste stappen kunnen verschillen afhankelijk van het type tuinschutting en de specifieke omstandigheden in uw tuin. Als u twijfelt over uw vaardigheden om de omheining te plaatsen, is het altijd pienter om professionele hulp te hebben. Dus lees meer als u meer wil weten over dit onderwerp.

Scroll to Top