Betonnen schuttingen


Luxe beton schutting

Beton biedt veel voordelen; het is sterk, onderhoudsvrij en werkt geluiddempend. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen kiezen voor dit materiaal voor hun schutting. Op het gebied van brandwering werkt beton ook uitstekend. Door te kiezen voor naadloos verticale gestapelde delen wordt het lastig voor ongewenste gasten om over de schutting te komen. Beton is in de loop der jaren meegegaan met de tijd en is beschikbaar in vele stijlen, kleuren en uitvoeringen. Hierdoor kun je een stijl kiezen die precies bij je past. Zowel qua stijl als qua budget. U kunt ook kiezen voor een standaard goedkopere uitvoering van een betonnen schutting, die ook alle bovengenoemde voordelen biedt. Een goedkope betonschutting heeft u al v.a. €150 per strekkende meter.

“Liever een tuinschutting in combinatie met hout? Kijk dan eens bij de onderstaande opties”


Dit is het basis model van de hout beton schutting reeks. Dit is tevens de meest verkochte schutting uit ons assortiment vanwege de stevigheid en de prijs.

Luxe hout beton schuttingen zijn er
in veel verschillende soorten. Leverbaar in 4 verschillende houtsoorten en 9 soorten motieven op de betonplaten.

Blokhutprofiel schuttingen zijn leverbaar in 3 verschillende houtsoorten. Vuren, Douglas en Nobifix hout.Beton schutting, de perfecte investering

Beton heeft het grote voordeel dat je er vrijwel geen onderhoud aan hebt. Het is zeer goed bestand tegen pittige weersinvloeden en het kan een flink stootje hebben. Door de kracht en het gewicht van beton staat de schutting muurvast op zijn plek en zal het nooit voorkomen dat je schutting omwaait. Doordat de schutting van beton is, vormt dit ook een mooie aanvulling op een stenen huis. Dit zorgt voor een robuust, krachtig geheel wat weer ten gunste komt van de waarde van de woning. Als je besluit om het beton ook nog te coaten voordat je deze in gebruik neemt, neemt de duurzaamheid alleen maar toe. In dit geval wordt er een laagje bovenop het beton aangebracht dat zorgt voor nog meer bescherming.


Luxe beton schutting bij Prins Schuttingen

Als u kiest voor een luxe variant betonnen schutting dan moet u qua kosten denken aan €220 per strekkende meter. Hierbij gaan we uit van een uitvoering met alle extra’s zoals een motief, paalafwerking met diamantkop, betonnen latei op de bovenste betonplaat en eventueel een paal met lichtleiding. Als u deze betonschutting wilt laten plaatsen komt hier nog €50 per strekkende meter bij. Laten plaatsen heeft altijd de voorkeur; hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige plaatsing waardoor u lekker kunt genieten van uw schutting, zonder dat u ’s nachts wakker hoeft te liggen als het heel hard waait en bang hoeft te zijn dat u schutting omwaait. Bezoek de website van uw gemeente om te zien of een betonschutting geplaatst mag worden op uw perceel. Met een luxe betonschutting haalt u kwaliteit voor de toekomst in huis, voor een betaalbare prijs. Toch liever een combinatie met hout? Kijk dan eens bij onze luxe hout beton schutting.

“Met verschillende soorten motieven en tot 3 meter hoog”

Motief betonplaten

Leverbaar in 9 verschillende motieven en 4 verschillende kleuren (antraciet, wit, taupe en grijs). Het is tevens mogelijk om 2 verschillende motieven te gebruiken op 1 betonplaat! Dit zijn de zogenoemde combi motief betonplaten. Vraag naar de mogelijkheden.

Vind u een lange levensduur belangrijk?
Kies dan voor beton!

Offerte aanvragen

Een offerte is bij Prins Schuttingen altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Beton schutting opties

Als optie voor de beton schutting zijn er 2 mogelijkheden. Een betonnen muts voor op de betonpalen en een betonkap doe op de bovenste betonplaat gemonteerd word.

Deze opties zijn weer leverbaar in dezelfde kleuren als de overige betonproducten.

*Het is ook mogelijk om 2 verschillende kleuren te combineren zonder meerprijs.

Scroll naar boven